Kuruluş Osman Orhan Beyin Gençliğine Kim Hayat Verecek?

Kuruluş Osman Orhan Beyin Gençliğine Kim Hayat Verecek? ATV ekranlarının sevilen yapımı Kuruluş Osman dizisinde Orhan Beyin Gençliğine Emre Bey hayat verecek.

Atv ekranlarında her çarşamba 20.00’da izleyicisi ile buluşan Kuruluş Osman dizisi oyuncu kadrosunda Burak Özçivit, Özge Törer, Ragıp Savaş, Çağrı Şensoy, Alparslan Özmol, Miray Akay, Çınar Balcı, Emre Bey gibi popüler ve deneyimli isimler yer alıyor. 5. Sezonu ile izleyicisi ile buluşacak dizi 130.Bölümü ile beraber sezon finaline gitmişti.

Orhan Beyin Gençliğine Kim Hayat Verecek?

Kuruluş Osman dizisinin başrollerini Burak Özçivit ve Özge Törer paylaşıyor. Her çarşamba 20.00’da izleyicisi ile buluşan dizinin oyuncu kadrosunda deneyimli ve popüler isimler katılmaya devam ediyor. Diziye Son olarak Emre Bey katıldı. Emre Bey Kuruluş Osman dizisinde Orhan Beyin gençlik yıllarına hayat verecek.

Orhan Bey’in hayatını biraz araştıralım, aklımızda rolü canlansın: Osman Bey’in oğludur. İkinci padişahtır. Yaklaşık 80 yıl yaşayan padişah Nilufer Hatunla evlenmiştir. Adına Tuğra Çekilen ilk Osmanlı beyidir. İlk düzenli Osmanlı ordusunu kurmuştur. Rumeli ve Anadolu’da fetihler yapmıştır.

Emre Bey Kimdir?

Kuruluş Osman dizisinde Orhan Bey’in gençliğine hayat verecek Emre BEY 28 Şubat 1997 İstanbul doğumludur. 2023 yılı itibari ile 26 yaşının içinde olan oyuncu Lise yıllarında ajansa kaydolmuş ve sonrasında Craft Oyunculuk Atölyesinde oyunculuk eğitimleri almıştır. 179cm boyunda ve 73kg ağrılığında olan Emre Bey ilk oyunculuk deneyimini 2015 yılında Aşk Zamanı dizisi ile yaşamıştır. Son olarak Vermem Seni Ellere dizisinde Mehmet karakterine hayat veren oyuncunun sevgilisi yoktur.

Emre Bey Dizileri

Aşk ZamanıCan

Adı EfsaneKıvanç

Elimi BırakmaArda

Sol YanımBurak Egemen

Son Nefesime KadarEjder Sarıoğlu

Balkan NinnisiErhan Tahir

Vermem Seni EllereMehmet