Kuruluş Osman Ayça Hatun Kimdir? Yulduz Rajabova Kim? Sevgilisi

 

Kuruluş Osman Ayça Hatun Kimdir?  ATV  ekranlarının sevilen yapımı Kuruluş Osman dizisinde Ayça Hatun karakterine güzel oyuncu Yulduz Rajabova hayat  verecek.

5 sezondur ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşan Kuruluş Osman dizisi oyuncu kadrosunda Burak Özçivit, Özge Törer, Ragıp Savaş, Çağrı Şensoy, Alparslan Özmol, Miray Akay, Çınar Balcı, Emre Bey, Ecem Sena Bayır, Yulduz Rajabova gibi isimler yer alıyor. Dizi her çarşamba 20.00’da yayımlanmaya devam ediyor.

Kuruluş Osman Ayça Hatun Kimdir?

ATV ekranlarında her çarşamba 20.00’da izleyicisi ile buluşan Kuruluş Osman dizisinde Ayça Hatun karakterine 1987 doğumlu güzel oyuncu Yulduz Rajabova hayat verecek. Tarihte Ayça Hatun karakterine çok fazla rastlanmıyor. Bakalım Ayça Hatun nasıl bir karakter olacak?

Yulduz Rajabova Kim?

Kuruluş Osman dizisinde Ayça Hatun karakterine hayat veren  Yulduz Rajabova 1987 yılında Özbekistan’da doğmuştur. 2024 yılı itibari ile 37 yaşının içinde olan güzel oyuncu Taşkent Devlet Sanat Enstitüsünden mezun olmuştur. Aldığı oyunculuk eğitimlerinin ardından 2016 yılında yayımlanan Virus ve Boyvachcha filmi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Ülkemizde 2021 yılında yayımlanan Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi ile rol almaya başlamıştır.

Yulduz Rajabova  Dizileri

Kendi ülkesinde Virus, Boyvachcha, Hamron, Maqsad gibi dizilerde rol alan Yulduz Rajabova Türkiyede:

  • Kuruluş Osman- Ayça Hatun
  • Bozkır Arslanı Celaleddin- Kutlubike

Yulduz Rajabova İnstagram Hesabı

Yulduz Rajabova İnstagramda @yulduzrajabovaofficial kullanıcı adıyla yer almaktadır. Güzel oyuncunun yaklaşık 1.5 milyon takipçisi ve 200 gönderisi bulunmaktadır.

Yulduz Rajabova Sevgilisi

Yulduz Rajabova’nın hem sosyal medya hem de İnstagram hesaplarını incelediğimizde sevgilisi hakkında herhangi bir bilgiye rastlayamadık.