Bahar Ne Zaman Final Yapacak? Kaçıncı Bölümde Bitecek?

 

Show TV ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Bahar dizisi salı günleri yayınlanmaya devam ediyor. Bu haberimizde Bahar Ne Zaman Final Yapacak? Kaçıncı Bölümde Bitecek?

Bahar dizisinde her salı izleyicisi ile buluşan Bahar dizisi oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Buğra Gülsoy, Alisa Sezen Sever, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Elit Andaç Çam, Hatice Aslan Füsun Demirel, Ege Erkal, Deniz Sarıkaş, Yasemin Allen, Dora Ersoy gibi popüler ve deneyimli isimler yer alıyor.

Bahar Ne Zaman Final Yapacak?

Show TV ekranlarında her salı 20.00’da izleyicisi ile buluşan Bahar dizisi gününde yayınlanan diziler arasında en favori durumda. Ortalama reyting skorları 700-10.00 arasında olan dizinin izlenme sayılarından hem kanal hem de yapımcı aşırı derecede memnun. Bahar dizisi 17. Bölümüyle beraber 2.sezonuna 24 Eylül 2024 Salı günü başlamıştı.

Senaryosu ve oyuncu kadrosu ile çok sevilen Bahar dizisi için herhangi bir final haberi söz konusu değil. Hiçbir kanal bu denli önemli reyting skorları alan diziyi bitirmez. Yani Bahar dizisinin akıbeti 2.sezonun sonunda belli olacaktır. Yeni bir gelişme oldukça sitemizde güncel olarak bildireceğiz.

Bahar Kaçıncı Bölümde Bitecek?

Show TV ekranlarının en sevilen dizisi Bahar 2.sezonuna bomba bir giriş yaptı. Bahar, Enver’le flörtleşirken Seren’in de  hamile olduğu öğrenilmişti. Hikayesi ile çok sevilen dizi için şu anlık bir final konusu söz konusu değil. Dizinin akıbeti ancak 2.sezonunun sonlarında netleşir.

Bahar Dizisi Yeni Gelen ve Ayrılan Oyuncular Dahil Tam Liste Oyuncu Kadrosu İçin Tıklayınız