Masumiyet Müzesi Oyuncuları (Tam Liste Oyuncu Kadrosu)

 

Netflix ekranlarında yer alan Masumiyet Müzesi Oyuncuları netleşti. Dizinin oyuncu kadrosunda Selahattin Paşalı hayat verecek. Orhan Pamuk’un 2008 yılında yazdığı Masumiyet Müzesi kitabından uyarlanacak.

2008 yılında yayımlanan, Orhan Pamuk’un yazdığı ‘Masumiyet Müzesi’ adlı kitaptan uyarlanan dizi Netflix platformunda izleyicisi ile buluşacak. Dizi Kemal ve Füsun’un 1975 yılında tanışması ile başlayacak. Arkadaşlığın Aşk’a dönüşeceği hikayeyi Nobel Ödüllü sanatçımız Orhan Pamuk yazmıştı.

Masumiyet Müzesi Oyuncuları

Selahattin Paşalı (Kemal)

Masumiyet Müzesi Oyuncuları arasında erkek başrol olarak yer alacak Selahattin Paşalı 2 Şubat 1990 İzmir doğumludur. 2024 yılı itibari ile 34 yaşının içinde olan karizmatik oyuncu 185cm boyundadır. Star TV ekranlarında yayımlanan Ömer dizisinin başrolü olan Selahattin Paşalı lisans eğitiminin ardından Craft Atölyede oyunculuk eğitimleri almıştır. 2017 yılında yayımlanan Kalp Atışı dizisi ile ilk profesyonel oyunculuk deneyimini yaşayan Paşalı daha önce Babil, Leke, Bir Umut Yeter, Aşk 101, Pera Palas’ta Gece Yarısı gibi yapımlarda da rol almıştır. Başarılı oyuncu 2022 yılında Büşra Dilara Tümer ile Bodrum’da dünya evine girmiştir. Çiftin dünyalar tatlısı bir de kız çocukları vardır.Masumiyet Müzesi Oyuncuları Kemal

Masumiyet Müzesi Oyuncuları netleştikçe sitemizde güncel olarak yer vereceğiz. En güncel bilgiler için takipte kalmayı unutmayınız!