Kara Dut Nihan Kimdir? Naz Elmas Kim? Sevgilisi

 

Atv’nin yeni yapımı Kara Dut dizisinde Nihan karakterine güzel oyuncu Naz Elmas hayat verecek.  Nihan dizide Tayfun’un eski eşine hayat verecek. Kara Dut Nihan Kimdir? Naz Elmas Kim? Sevgilisi

Atv ekranlarında yeni sezonda izleyicisi ile buluşacak olan Kara Dut dizsii oyuncu kadrosunda İrem Helvacıoğlu, Engin Şenkan, Aslı İnandık, Naz Elmas, Ebrar Karabakan, Onur Gürçay gibi popüler isimler yer alıyor. Dizide ünlü bir gelişim uzmanı olan, yazar Zuhal Erdem’in çarpıcı hikayesi konu olarak ele alınıyor.

Kara Dut Nihan Kimdir?

atv’nin yeni sezonda yaptığı en iddialı dizisi olan Kara Dut dizisine Nihan karakteri katılıyor. Nihan karakterine güzel oyuncu Naz Elmas hayat verecek. Nihan, Tayfun’un eski eşidir. İkisi arasında sürekli gerilim yaşanır. Bakalım Nihan nasıl bir karaktere sahip olacak?

Naz Elmas Kim?

Son olarak Kara Dut dizisinde Nihan karakteriyle seyirci ile buluşan Naz Elmas 16 Haziran 1983 doğumludur. İstanbul doğumlu güzel oyuncu günümüz (2024) itibari ile 41 yaşının içindedir. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu Edho (Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz) dizisinde canlandırdığı Sevda Meftun karakteriyle tanınmıştır.

Naz Elmas Popüler Dizileri

  • Evlilik Hakkında Her Şey- Hande
  • Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz- Sevda Meftun
  • Filinta- Azize
  • Doktorlar- Eylül Soner
  • Kördüğüm-Didem
  • Bahtiyar Ölmez- Handan

Naz Elmas Sevgilisi

İnstagramda @_nazelmas_ kullanıcı adıyla yer alan güzel oyuncu Erol Özmandıracı ile 2019 yılında evlenmiş ancak bu evlilik 2019 yılında son bulmuştu. Güzel oyuncunun sevgilisi yoktur.

Kara Dut Tam Liste Oyuncu Kadrosu İçin Tıklayınız