Kızılcık Şerbeti Cemal Kimdir? (Yeni Karakter) Fırat Çelik

 

Kızılcık Şerbeti Cemal Kimdir? Cuma günlerinin en çok izlenen yapımı Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni sezon öncesi yeni isimler kadroya dahil olmaya başladı. Başarılı oyuncu Fırat Çelik dizide Cemal karakterine hayat verecek.

Eylül 2024’de 3.sezonu ile izleyicisi ile buluşacak olan Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncu kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu, Selin Türkmen, Sevim Erdoğan, Özge Özacar, Hatice Deniz, Fırat Çelik gibi isimler yer alıyor. Diziye yeni sezonda 5 yeni oyuncu katılacağı açıklanmıştı.

Kızılcık Şerbeti Cemal Kimdir?

Show TV ekranlarında 3 sezondur izlenme sayılarını artırarak devam eden Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni sezon öncesi oyuncu kadrosunda değişiklikler yaşanmaya devam ediyor. Sevilen dizinin oyuncu kadrosuna son olarak Fırat Çelik katıldı. Çelik, dizide Cemal karakterine hayat verecek. Cemal, yayınevi sahibidir. Cemal’in Kıvılcımla ilgili bir karakter olacağı belirtildi.

Fırat Çelik Kim?

Kızılcık Şerbeti’nin Cemal’i Fırat Çelik 25 Mart 1981 Almanya doğumludur. 2024 yılı itibari ile 43 yaşının içinde olan oyuncu Avrupa’da başladığı modellik kariyerine tiyatro oyunculuğu ile devam etmiştir. Aldığı oyunculuk eğitimlerinin ardından Türkiye’ye dönen Fırat Çelik, Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde canlandırdığı Mustafa Nalçalı karakteri ile tanınmıştır. Başarılı oyuncu son olarak Selahaddin Eyyubi dizisinde Gregor karakterine hayat veriyordu.

Fırat Çelik Popüler Dizileri

  • Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi- Gregor
  • Yalı Çapkını- Efe Han
  • Poyraz Karayel- Mete
  • Fatmagül’ün Suçu Ne- Mustafa

Fırat Çelik Sevgilisi

İnstagramda @firatcelik kullanıcı adıyla yer alan oyuncunun yaklaşık olarak 1 milyon takipçisi bulunmaktadır. Bir dönem İrem Helvacıoğlu ile adı geçen oyuncunun sevgilisi yoktur.

Kızılcık Şerbeti Yeni Gelen ve Ayrılan Oyuncular İçin Tıklayınız