Kara Dut Aslı Kimdir? Selin Türkmen Kim? Sevgilisi

 

Kara Dut Aslı Kimdir? ATV ekranlarında yeni sezonda yayımlanacak olan Kara Dut dizisinde Aslı karakterine güzel oyuncu Selin Türkmen hayat verecek.

ATV ekranlarında Eylül ayında izleyicisi ile buluşacak olan Kara Dut Dizisi oyuncu kadrosunda İrem Helvacıoğlu, Engin Şenkan, Aslı İnandık, Naz Elmas, Ebrar Karabakan, Onur Gürçay, Selin Türkmen gibi popüler ve deneyimli isimler yer alıyor. Gelişim Uzmanı Zuhal Erdem’in çarpıcı hikayesini konu alan dizi Eylül ayında izleyicisi ile buluşacak.

Kara Dut Aslı Kimdir?

Kara Dut dizisi Eylül ayında ilk sezonuyla beraber izleyici ile buluşacak. Atv’nin yüksek bütçeli dizilerinden biri olan Kara Dut dizisinde Aslı karakterine güzel oyuncu Selin Türkmen hayat verecek. Aslı, Zuhal’in kız kardeşidir. Tayfun’un kuzeni Burak ile partner olacaklardır. Bakalım Aslı ve Burak nasıl bir ikili olacak?

Selin Türkmen Kim?

Kara Dut dizisinde Aslı karakterine hayat verecek olan Selin Türkmen 2000 yılında Osmaniye’de doğmuştur, aslen İzmirlidir. 2024 yılı itibari ile 24 yaşının içinde olan güzel oyuncu Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından oyunculuk dersleri alan Türkmen, BKM Mutfak ekibine de dahil olmuştur. Oyunculuk kariyerine 2022 yılında Son Gün adlı dijital proje ile adım atmıştır. Güzel oyuncu daha önce 3391KM ve Kızılcık Şerbeti yapımlarında rol almıştır.

Selin Türkem’in Rol Aldığı Yapımlar

  • Kara Dut- Aslı
  • Kızılcık Şerbeti- Çimen
  • 3391 Km
  • Son Gün

Selin Türkmen Sevgilisi

İnstagramda @sselinturkmenn kullanıcı adıyla yer alan güzel oyuncunun yaklaşık olarak 250 bin takipçisi bulunmaktadır. Oyuncunun sosyal medya ve medyada çıkan haberlerini incelediğimizde sevgilisinin olmadığı kanısına vardık.

Kara Dut Yeni Gelenler Dahil Tam Liste Oyuncu Kadrosu İçin Tıklayınız