Leyla Hayat Aşk Adalet Oyuncuları (Tam Liste Oyuncu Kadrosu Yeni Gelenler)

 

Cemre Baysel, Alperen Duymaz ve Gonca Vuslateri’nin başrolerini paylaşacağı Ay Yapım yeni dizisi Leyla’nın oyuncu kadrosu açıklandı. Leyla oyuncuları arasında Halil İbrahim Ceyhan,  Dilara Aksüyek, Yiğit Kirazcı ve Cengiz Bozkurt gibi isimlerde yer alacak.

La Avenida Brasil dizisinden uyarlanacak olan Leyla dizisinin yayın tarihi eylül 2024 olarak planlanıyor. İntikam almak için kendimi bile yakarım sözü ile başlayacak dizi de çok özel bir intikam hikayesi anlatılacak ve senaryosunu Aybike Ertürk’ün yazdığı dizide küçük yaşta annesini kaybeden öksüz Leyla’nın hikayesi anlatılacak.

Leyla Oyuncuları

Cemre Baysel (Leyla)

Leyla Oyuncuları arasında kadın başrol olarak yer alacak olan Cemre Baysel, 5 Şubat 1999 doğumludur. 2024 yılı itibari ile 25 yaşının içinde olan oyuncu İzmir’de doğmuştur. 170cm boyunda ve 55kg olan güzel oyuncu Ege Üniversitesinden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimleri almış ve Yeşil Deniz dizisiyle beraber ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Cemre Baysel daha önce Sakla Beni, Ramo, Elimi Bırakma, Sol Yanım, Baht Oyunu gibi dizilerde rol almıştır.

Leyla akıllı, güzel ve cesur bir kızdır. Öksüz kalmasının ardından Leyla’nın başı bir de yeni üvey annesi ile derde girer. Üvey Annesinin zulümlerine dur demek isteyen Leyla birbirinden farklı acılara dayanarak bu zulümden kurtulmak ister.

cemre baysel leyla oyuncusu olarak dizi de leyla karakteri ile yer alacak

Alperen Duymaz (Civan)

Son Yaz’ın Akgün Gökalp Taşkın’ı olarak tanınan Alperen Duymaz 30 Kasım 1992 Ankara doğumludur. Günümüz itibari ile 32 yaşının içinde olan oyuncu Leyla dizisinde Civan karakterine hayat verecek olan oyuncu 184cm boyundadır. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olan yakışıklı oyuncu daha önce Çarpışma, Çukur, Bodrum Masalı gibi dizilerde başrol olarak yer almıştır.

alperen duymaz civan karakteri ile leyla dizisinde başarılı bir iş adamı olarak karşımıza çıkacak

Gonca Vuslateri (Nur)

Leyla Oyuncuları arasında yer alan Gonca Vuslateri 2 Eylül 1986 doğumludur. Bursa’da doğan oyuncu lisans eğitiminin ardından  Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Leyla dizisinde Leyla’nın üvey annesi Nur karakterine hayat verecek olan Gonca Vuslateri daha önce Anne, Bambaşka Biri, Yalan Dünya, Canım Alem gibi dizilerde rol almıştır.

Nur, Leyla’nın üvey annesidir.

gonca vuslateri leyla oyuncusu olarak dizi de nur karakteri ile yer alacak

Halil İbrahim Ceyhan (Tufo)

Leyla dizisinde Tufo karakterine hayat verecek olan Halil İbrahim Ceyhan 1986 İstanbul doğumludur. 2024 yılı itibari ile 38 yaşının içinde olan oyuncu 180cm boyunda ve 77kg’dır. Emanet dizisinde hayat verdiği Yaman karakteri ile tanınan Halil İbrahim Ceyhan daha önce Kirli Sepeti, Emanet ve Hemen Döneriz gibi dizilerde rol almıştır.

Tufo, futbolcudur. Leyla’nın Üvey annesi Nur ile evlenecektir.

blank

Yiğit Kirazcı (Mehmet Ali)

Leyla Oyuncuları arasında yer alan Yiğit Kirazcı 17 Ağustos 1983 İstanbul doğumludur. 2024 yılı itibari ile 41 yaşının içinde olan oyuncu modellik kariyerinin ardından oyunculuk kariyerine atılan yakışıklı oyuncu Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Rüzgar karakteri ile tanınmıştır. Daha önce Evlilik Hakkında Her Şey, Yüzleşme, Güllerin Savaşı gibi dizilerde rol almıştır.

Mehmet Ali, Nur’la gizli ilişki yaşamaktadır.

Yiğit Kirazcı leyla oyuncusu olarak dizi de leyla'ya aşık bir adama hayat verecek

Cengiz Bozkurt (Selman)

Leyla dizisinde Selman karakterine hayat verecek olan Cengiz Bozkurt 24 Aralık 1964 Nevşehir doğumludur. Günümüz itibari ile 60 yaşının içinde olan tecrübeli oyuncu Üniversite eğitimini yarım bırakarak İngiltere’ye gitti ve İngiltere’de oyunculuk eğitimi aldı. Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı Erdal Bakkal karakteri ile tanınan oyuncu Teşkilat, Jet Sosyete, Gençliğim Eyvah, Ailecek Şaşkınız gibi yapımlarda da rol almıştır.

Selman, Tufo’nun babasıdır.

blank

Dilara Aksüyek (Serap)

Leyla Oyuncuları arasında yer alan Dilara Aksüyek 24 Temmuz 1987 İzmir doğumludur. Karşıyaka’lı olan güzel oyuncu 2024  yılı itibari ile 37 yaşının içindedir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünden mezun olan güzel isim 168cm boyunda ve 53kg’dır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı İpek Dokuyucu karakteri ile tanınan Dilara Aksüyek daha önce Ben Bu Cihana Sığmazam, Yürek Çıkmazı, Baba gibi dizilerde rol almıştır.

Dilara Aksüyek leyla dizisi serap karakteri ile fark yaratacak bir güzellikle

Gamze Karaduman

Daha önce Ömer, Menajerimi Ara, Hizmetçiler, Avrupa Yakası gibi dizilerde rol alan Gamze Karaduman 15 Ağustos 1987 İstanbul doğumludur. 2024 yılı itibari ile 37 yaşında olan oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarından mezun olmuştur.

blank

Zeyno Eracar

Leyla Oyuncuları arasında yer alacak olan Zeyno Eracar 5 Aralık 1970 İstanbul doğumludur. Günümüz itibari ile 54 yaşında olan oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Daha önce Kara Sevda, Nefes Nefese, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Yargı gibi dizilerde rol almıştır.

Zeyno Eracar leyla dizisinde bir anne olarak leylanın annesine hayat verebilir

Mustafa Avkıran

Mustafa Avkıran 3 Mart 1963 Gaziantep doğumludur. 2024 yılı itibari ile 61 yaşının içinde olan tecrübeli oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarından mezun olduktan sonra İstanbul Devlet Tiyatrosuna katılmıştır. 172cm boyundaki Başarılı oyuncu daha önce Adım Farah, Çukur, İçimizden Biri, Azize gibi yapımlarda rol almıştır.

Mustafa Avkıran leyla oyuncusu olarak leylanın babası olacak

Uğur Arslan

Uğur Arslan 3 Ağustos 1972 İstanbul doğumludur. 2024 yılı itibari ile 52 yaşının içinde olan oyuncu İstanbul Üniversitesinden mezun olmuştur. 175cm boyundaki Uğur Arslan’ın birçok şiiri ve bestesi bulunmaktadır.

blank