Deha Dizisi Tekrarları Ne Zaman? Saat Kaçta?

 

İlk bölümüyle beraber 22 Eylül 2024 Pazar günü izleyicisi ile buluşan Deha dizisinin tekrar saatlerini ve hangi günler tekrarlarının olacağını bu haberimizde sizlerle buluşturacağız. Deha Dizisi Tekrarları Ne Zaman? Saat Kaçta?

İlk sezonuyla beraber Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluşan Deha dizisinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Melis Sezen yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Zuhal Gencer, Çağan Efe Ak, Oğulcan Arman Uslu, Taner Rumeli, Taner Ölmez, Ahsen Eroğlu, Cenk Kangöz  Eylül Ersöz, Umutcan Ütebay, Emel Göksü, Çağrı Atakan gibi isimler yer alıyor.

Deha Dizisi Tekrarları Ne Zaman?

Devran adında matematik dehası, şifreleme alanında çığır açacak bir teoremi ortaya çıkaran bir genç ve çevresinde şekillenen olayları konu alan Deha dizisinin yayın akışı şu şekilde:

  • 1.Bölüm 22 Eylül Pazar 20.00
  • 23 Eylül Salı 02.45
  • 26 Eylül Perşembe 23.15
  • 27 Eylül Cuma 00.15
  • 29 Eylül Pazar 15.30- 20.00- 22.45

Bu haberimizde sizlere Deha dizisinin tekrar günleri ve saatlerini güncel olarak paylaşacağız. Travmalarla büyüyen Devran’ın hikayesini konu alan Deha dizisi ilk bölümünden itibaren reyting sıralamasında üst basamaklarda yer aldı.

Deha Dizisi Tam Liste Oyuncu Kadrosu İçin Tıklayınız