Leyla Hayat Aşk Ne Zaman Final Yapacak? Kaç Bölüm Yayınlanacak?

 

NOW TV ekranlarının sevilen yapımı Leyla Hayat Aşk Adalet dizisi yeni sezona bomba bir açılış yaptı. Bu haberimizde Leyla Hayat Aşk Ne Zaman Final Yapacak? Kaç Bölüm Yayınlanacak? sorularına yanıt bulacağız.

NOW TV ekranlarında her çarşamba izleyicisi ile buluşan Leyla Hayat Aşk Adalet dizisinde Leyla ve Civan’ın hikayesi anlatılıyor. Oyuncu kadrosunda Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Halil İbrahim Ceyhan, Gonca Vuslateri, Zeyno Eracar, Yiğit Kirazcı, Dilara Aksüyek, Meltem Baytok, Gamze Karaduman, Uğur Aslan, Mustafa Avkıran, Abdullah Aydın, Ceylin Kahya, İlknur Soydaş gibi isimler yer alıyor.

Leyla Hayat Aşk Ne Zaman Final Yapacak?

Başrollerinde Alperen Duymaz ve Cemre Baysel’in rol aldığı Leyla Hayat Aşk Adalet dizisinde bebek yaşta kendisini çöplüğe bırakıp kaçan üvey annesi Nur’dan intikam almak isteyen Leyla ve yine çöplüğe terkedilen ve sonrasında Nur’un sahiplenmesi ile beraber zengin bir hayat yaşamaya başlayan Civan’ın hikayesini konu alıyor.

NOW TV yönetimi Leyla Hayat Aşk Adalet dizisi ile 5 bölümlük bir ön sözleşme yapmıştı. Reyting değerlerinden memnun olan NOW TV yönetimi sözleşmeyi devam ettirerek dizinin en az bir sezon ekranlarda yer alması için yeni bir sözleşme imzaladı. Her çarşamba izleyicisi ile buluşan Leyla dizisi ortalama 5 reyting değerlerine sahip.

Leyla Dizisi Kaç Bölüm Yayınlanacak?

NOW TV ekranlarında her çarşamba izleyicisi ile buluşan Leyla Hayat Aşk Adalet dizisi en az bir sezon NOW TV ekranlarında yayınlanmaya devam edecek. Çarşamba günü yayınlanan Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas gibi dizilerin önünde yer alan Leyla dizisi yapımcıdan tam not aldı.

Alperen Duymaz ve Cemre Baysel’in yer aldığı Leyla Hayat Aşk Adalet dizisi Tam Liste Oyuncu Kadrosu İçin Tıklayınız