Kalpazan Ne Zaman Final Yapacak? Kaç Bölüm Yayınlanacak?

 

Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluşan Kalpazan dizisi sezona güzel bir başlangıç yaptı. Bu haberimizde Kalpazan Ne Zaman Final Yapacak? Kaç Bölüm Yayınlanacak? sorularına yanıt bulacağız.

Show TV ekranlarında 21 Ekim Pazartesi günü izleyicisi ile buluşacak olan Kalpazan dizisi oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, İlker Kızmaz, Sarp Akkaya, Şükran Ovalı, Deniz Hamzaoğlu, Aslı İçözü, Edip Zeydan, Osman Alkaş, Ali Seçkiner Alıcı, İlker Yağız Selçuk, Asya Kasap gibi isimler yer alıyor.

Kalpazan Ne Zaman Final Yapacak?

Show TV ekranlarının yeni dizisi Kalpazan sezona iyi bir başlangıç yaptı. Başrollerinde Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal gibi isimlerin yer aldığı dizi için 6 bölümlük bir ön sözleşme imzalandı. Dizinin izlenmeleri iyi giderse bu süre uzayacaktır. Adem ile Kartal adlı iki kardeşin hikâyesinin anlatılacağı Kalpazan dizisinin senaristliğini Sema Ali Erol, Mahir Erol, Ayşenur Sıkı ve Türkler Özgül yazıyor.

Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluşan Kalpazan dizisi güçlü ve yüksek bütçeli oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Kanal ve yapımcı arasında 6 bölümlük bir ön sözleşme imzalandı. Dizinin izlenme sayılarına göre gidişatına karar verilecek.

Kalpazan Kaç Bölüm Yayınlanacak?

Oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal gibi isimlerin yer aldığı Kalpazan dizisi 6 bölümlük bir testten geçecek. İzlenme sayılarının iyi gittiği senaryoda dizi en az bir sezon izleyicisi ile buluşacak.

Kalpazan Dizisi Yeni Gelen ve Ayrılan Oyuncular Dahil Tam Liste Oyuncu Kadrosu İçin Tıklayınız