Güzel Aşklar Diyarı Ne Zaman Final Yapacak? Kaç Bölüm Yayınlanacak?

 

Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşan Güzel Aşklar Diyarı dizisi güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Bu haberimizde Güzel Aşklar Diyarı Ne Zaman Final Yapacak? Kaç Bölüm Yayınlanacak? sorularına yanıt bulacağız.

Kanal D ekranlarının yeni yapımı Güzel Aşklar Diyarı dizisi oyuncu kadrosunda Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Halil Ergün, Ege Kökenli, Berkan Şal, Özgür Emre Yıldırım, Melis Birkan, Ekin Aksoy, Sercan Gülbahar, Ali Başar, Yunus Narin, Erem Alice, İlayda Sezgin, Yankı Ayhan, Mustafa Arda Işık, Yiğit Yapıcı gibi isimler yer alıyor.

Güzel Aşklar Diyarı Ne Zaman Final Yapacak?

Kanal D’nin yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı ilk bölümü itibari ile güzel bir reyting yakaladı. Kanal D ve yapımcı arasında 6 bölümlük bir ön sözleşme imzalandı. Eğer dizinin izlenmeleri kanalın beklentilerini karşılarsa uzun soluklu bir sözleşme imzalanacak. Bakalım dizinin akıbeti nasıl olacak?

Çekimleri Kapadokya’da süren Güzel Aşklar Diyarı dizisinin başrollerinde Halil Ergün, Meltem Cumbul, Özgü Kaya ve Burak Berkay Akgül yer alıyor. Sevdiği kadın uğruna ailesini dahi karşısına alan bir gencin hikayesinin anlatıldığı diziyi Koray Kerimoğlu yönetiyor.

 Güzel Aşklar Diyarı Kaç Bölüm Yayınlanacak?

Kanal D ekranlarında 1.sezonu ile beraber izleyicisi ile buluşan Güzel Aşklar Diyarı dizisi sezona bomba bir açılış yaptı. 6 Bölümlük bir ön sözleşmesi bulunan dizi izlenme sayılarına göre devam edecek. Bakalım sevilen dizinini akıbeti ne yönde olacak?

Güzel Aşklar Diyarı Yeni Gelen Oyuncular Dahil Tam Liste Oyuncu Kadrosu İçin Tıklayınız