Gizli Bahçe Ne Zaman Final Yapacak? Kaç Bölüm Yayınlanacak?

 

NOW TV ekranlarında izleyicisi ile buluşan Gizli Bahçe dizisi sezona bomba bir başlangıç yaptı. Bu haberimizde Gizli Bahçe Ne Zaman Final Yapacak? Kaç Bölüm Yayınlanacak? sorularına yanıt bulacağız.

NOW TV ekranlarında 15 Ekim 2024 Salı günü ilk bölümüyle beraber izleyicisi ile buluşacak olan Gizli Bahçe dizisinin oyuncu kadrosunda Ebru Şahin, Murat Yıldırım, Ezgi Eyüboğlu, Çağdaş Onur Öztürk, Uğur Çavuşoğlu, Kerem Özdoğan, Cemil Büyükdöğerli, Hakkı Ergök, Burcu Türünz, Pamir Boyraz, Kubilay Karslıoğlı, Gamze Topuz, Sude Belkıs gibi popüler ve deneyimli isimler yer alıyor.

Gizli Bahçe Ne Zaman Final Yapacak?

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’in yer aldığı Gizli Bahçe dizisi salı günleri yayınlanıyor. İlk bölümünde güzel reyting skorları yakalayan dizi ile 6 bölümlük bir ön sözleşme imzalandı. Eğer dizi güzel reyting skorları almaya devam ederse uzun soluklu yeni bir sözleşme daha imzalanacak.

Salı günleri yayınlanan Gizli Bahçe dizisi Mehmed Fetihler Sultanı, Bahar ve Bir Gece Masalları gibi yapımlar ile izlenme sayılarında yarışacak. Bakalım Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’i buluşturan dizinin izlenme sayıları nasıl devam edecek. 6 Bölümlük bir ön sözleşme yapan dizinin akıbeti de izlenme sayılarına göre belli olacak.

Gizli Bahçe Kaç Bölüm Yayınlanacak?

Demir’in yeğenine sahip çıkmak için Nazlı’yla beraber girdiği mücadeleyi konu alan Gizli Bahçe dizisi senaryosu ile dikkat çekiyor. 15 Ekim 2024 Salı günü yeni sezon açılışını yapan dizinin Kaç Bölüm Yayınlanacağı da izlenme sayılarına göre belli olacak. Yeni gelişmeler oldukça sitemizde güncel olarak yer vereceğiz.

Gizli Bahçe Yeni Gelenler Dahil Tam Liste Oyuncu Kadrosu İçin Tıklayınız