Gizli Bahçe Memo Kimdir? Pamir Boyraz Kim? Kaç Yaşında

 

Gizli Bahçe Memo Kimdir? NOW TV ekranlarının yeni yapımı Gizli Bahçe dizisinde Memo karakterine çocuk oyuncu Pamir Boyraz hayat verecek. Memo, Nazlı’nın çocuğudur.

15 Ekim 2024 Salı günü ilk bölümüyle beraber izleyicisi ile buluşacak olan Gizli Bahçe dizisi oyuncu kadrosunda Ebru Şahin, Murat Yıldırım, Ezgi Eyüboğlu, Çağdaş Onur Öztürk, Uğur Çavuşoğlu, Kerem Özdoğan, Cemil Büyükdöğerli, Hakkı Ergök, Burcu Türünz, Pamir Boyraz, Kubilay Karslıoğlı, Gamze Topuz, Sude Belkıs gibi isimler yer alıyor.

Gizli Bahçe Memo Kimdir?

Gizli Bahçe dizisinin kahramanlarından biri olan Memo karakterine çocuk oyuncu Pamir Boyraz hayat verecek. Memo, Nazlı’nın çocuğudur. Demir, Vefat eden abisinin emaneti yeğenine sahip çıkmak için Nazlıyla mücadeleye girecektir.

Pamir Boyraz Kim?

Gizli Bahçe dizisinin çocuk kahramanı olan Pamir Boyraz, 27 Şubat 2018 doğumludur. Günümüz itibari ile 6 yaşının içinde olan çocuk oyuncu ailesinin ajansa kaydı ile beraber oyunculuk dersleri almıştır. Kumral saçları ve yeşil gözlere sahip olan Pamir Boyraz, ilkokul eğitimine devam etmektedir. Gizli Bahçe dizisi ile beraber ilk profesyonel oyunculuk deneyimini yaşayacak olan Pamir, daha önce US POLO markasının katalog ve reklam filmlerinde rol almıştır. Hande Aytar Menajerlik Ofisi ile beraber çalışmaktadır.

Pamir Boyraz’ın Rol Aldığı Yapımlar

Gizli Bahçe (Memo)- 2024-25

Pamir Boyraz Sosyal Medya  Hesapları

Çocuk oyuncu Pamir Boyraz İnstagramda @pamirboyraz kullanıcı adıyla yer almakta ve yaklaşık olarak 1 k takipçisi bulunmaktadır.

Gizli Bahçe Dizisi Yeni Gelen Oyuncular Dahil Oyuncu Kadrosu İçin Tıklayınız