Güzel Aşklar Diyarı Hakim Bey Öldü Mü? Halil Ergün Ayrıldı Mı?

 

Kanal D ekranlarında her pazartesi izleyicisi ile buluşan Güzel Aşklar Diyarı dizisinde flaş bir ayrılık yaşandı. Dizinin ana karakterlerinden birisi olan Hakim Bey sevilen diziye veda etti. Güzel Aşklar Diyarı Hakim Bey Öldü Mü?

Kanal D ekranlarında her pazartesi izleyicisi ile buluşan Güzel Aşklar Diyarı dizisinde krizler yaşanmaya devam ediyor. Mahsun Kırmızıgül imzalı dizinin kadrosunda Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Halil Ergün, Ege Kökenli, Berkan Şal, Özgür Emre Yıldırım, Melis Birkan, Ekin Aksoy, Sercan Gülbahar, Ali Başar, Yunus Narin, Erem Alice, İlayda Sezgin, Yankı Ayhan, Mustafa Arda Işık, Yiğit Yapıcı gibi isimler yer alıyor.

Güzel Aşklar Diyarı Hakim Bey Öldü Mü?

Güzel Aşklar Diyarı dizisinde krizler devam ediyor. Önce yönetmeni değişen dizinin bu seferde senarist kadrosu komple değişti. Çekimlerine Kapadokya’da devam edilen dizide Hakim Bey karakterine hayat veren Halil Ergün’ün vedası çok konuşulacak. Halil Ergün, senaristlere Hakim Bey karakterine ölüm sahnesini yazmalarını istedi.

Dizinin akıbetinin iyi olmadığını düşünen Halil Ergün ölüm senaryosuyla beraber Güzel Aşklar Diyarı dizisinden ayrılmış oldu. Tecrübeli oyuncu senarist ve yönetmen değişikliklerinden haz etmediğini de vermiş olduğu röportajda ekran severlerle beraber paylaştı.

Halil Ergün Güzel Aşklar Diyarından Ayrıldı Mı?

1946 doğumlu tecrübeli oyuncu Güzel Aşklar Diyarı dizisinden ölüm senaryosuyla ayrıldı. Biraz istirahat etmek istediğini belirten tecrübeli oyuncu yeni projeleri de elbette değerlendirecektir.

Güzel Aşklar Diyarı Yeni Gelen ve Ayrılan Oyuncular Dahil Tam Liste Oyuncu Kadrosu İçin Tıklayınız