Aşk Dizisi Oyuncuları 2025 (Disney Plus)

 

2025 yılında Disney Plus ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan Aşk dizisi oyuncuları belli oldu. Dizide güzel oyuncu Birce Akalay başrol olarak yer alacak. Dizi Ay Yapım tarafından hazırlanacak.

Disney Plus dijital medya platformu Ülkemiz için içerikler üretmeye devam ediyor. Ay Yapım tarafından yapımcılığının üstlendiği Aşk dizisinin ilk sezonu 8 bölüm olarak tasarlandı. Yönetmen koltuğunda Burak Müjdeci’nin oturduğu dizide Aylin’in hikayesi konu olarak ele alınacak. Aylin, eşi Yalçın’la şaşalı bir hayat yaşamaktadır. İlk evliliğinden Şirin adında bir çocuğu da vardır.

Aşk Dizisi Oyuncuları 2025

Birce Akalay (Aylin)

Aşk Dizisi Oyuncuları arasında kadın başrol olarak yer alacak olan Birce Akalay dizide Aylin karakterine hayat verecek. 19 Haziran 1984 doğumlu güzel oyuncu 2025 yılı itibari ile 41 yaşının içindedir. 173cm boyunda ve 53kg olan oyuncu İstanbul’da doğup büyümüştür. Miss Turkey yarışmasına katılan Akalay, sonrasında oyunculuk eğitimlerini Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Son dönemde Kuş Uçuşu dizisi ile beraber gündem olan Birce Akalay, daha önce Küçük Ağa, Bir Derdim Var, Son Yaz, Babil gibi dizi ve filmlerde rol almıştır.Aşk Dizisi Oyuncuları Aylin

Disney Plus ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan Aşk Dizisi Oyuncuları netleştikçe sitemizde güncel olarak yer vereceğiz. En Doğru ve Güncel bilgiler için takipte kalınız!