Hudutsuz Sevda Dursun Leto Neden Ayrıldı? Metin Büktel

 

NOW TV ekranlarının sevilen yapımı Hudutsuz Sevda dizisinde yeni bir ayrılık daha yaşandı. Dizinin sevilen karakterlerinden Dursun Leto’nun veda ettiği öğrenildi. Hudutsuz Sevda Dursun Leto Neden Ayrıldı?

NOW TV ekranlarında her perşembe izleyicisi ile buluşan Hudutsuz Sevda dizisi 2.sezonuyla beraber Ekim ayıyla beraber tekrardan izleyicisi ile buluştu. Oyuncu kadrosunda Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Mesut Akusta, Emre Bulut, Biran Damla Yılmaz, Burak Sevinç, Hülya Gülşen, Naz Çağla Irmak, Merve Honca, Asuman Dubak gibi popüler ve deneyimli isimler yer alıyor.

Hudutsuz Sevda Dursun Leto Neden Ayrıldı?

Perşembe günlerinin favori dizilerinden biri olan Hudutsuz Sevda’da şok bir ayrılık yaşandı. Dizide Rızvan Leto’nun ardından Dursun Leto karakterinin de vedası çok konuşulacak. Metin Büktel’in hayat verdiği Dursun Leto karakteri senaryo gereği diziye veda etmiş oldu. Metin Büktel, şu günlerde yeni projeleri değerlendiriyor.

Leto ailesinin güçlü isimlerinden birisi olan Dursun Leto, Yavuz’un babasıdır. Diziden ayrılan Rızvan’ın amca oğludur. Nergiz’in eşidir. Bakalım Nergis ve Yavuz, Dursun’un diziden ayrılmasının ardından nasıl duygu değişimi yaşayacaklar?

Metin Büktel Hudutsuz Sevda Neden Yok?

Hudutsuz Sevda dizisinde Dursun Leto karakterine hayat veren Metin Büktel, sevilen diziye veda ettiğini duyurdu. Senaryo gereği diziye veda eden Büktel, şu günlerde yeni projeler için teklifleri değerlendiriyor. Tecrübeli oyuncu küçük bir tatilin ardından tekrardan yeni projeler için setlere dönecek.

Hudutsuz Sevda Yeni Gelen ve Ayrılan Oyuncular Dahil Tam Liste Oyuncu Kadrosu İçin Tıklayınız