Kalender Pide Salonu Oyuncuları (Tam Liste Oyuncu Kadrosu)

 

2025  yılında vizyona girecek olan Kalender Pide Salonu Oyuncuları belli oldu. Filmde İbrahim Büyükak, Tolga Çevik, Esra Ruşan ve Almila Ada başrol olarak yer alacak. Film, Disney Plus ekranlarında yayınlanacak.

2025 yılının en iddialı komedi filmi olmaya aday olan Kalender Pide Salonu filmi İbrahim Büyükak imzalı olacak. 25 Film tarafından yapımcılığı üstlenilen filmde saf bir pidecinin sosyal medya fenomeni olmasını konu alacak. Esprili bir dille günümüz akımlarının konu olarak işleneceği filmde Tolga Çevik be Almila Ada gibi isimler de yer alıyor.

Kalender Pide Salonu Oyuncuları

Tolga Çevik (Kalender)

Kendine ait Tolgshow programları ile tanınan, komedi dünyasının önde gelen isimlerinden birisi olan Tolga Çevik, Kalender Pide Salonu Oyuncuları arasında erkek başrol olarak yer alacak. 12 Mayıs 1974 İstanbul doğumlu oyuncu 2025 yılı itibari ile 51 yaşının içindedir. Özge Yılmaz ile 2004 yılında dünya evine giren Tolga Çevik daha önce Arkadaşım Hoşgeldin, Avrupa Yakası, Organize İşler gibi program ve yapımlarda rol almıştır.Kalender Pide Salonu Oyuncuları Kalender

İbrahim Büyükak (Öcü)

Kalender Pide Salonu Oyuncuları arasında erkek başrol olarak yer alacak İbrahim Büyükak 20 Ağustos 1983 İstanbul doğumludur. 2025 yılı itibari ile 42 yaşının içinde olan oyuncu Uludağ Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun olduktan sonra BKM Mutfak ekibine dahil olmuş ve Çok Güzel Hareketler Programı ile yıldızı parlamıştır. Nurdan Beşen ile 2018 yılında evlenen İbrahim Büyükak daha önce Yol Arkadaşım, Bayi Topantısı, Küçük Esnaf gibi yapımlarda rol almıştır.

Öcü, motokuryedir.Kalender Pide Salonu Oyuncuları öcü

Esra Ruşan

Esra Ruşan, 7 Mart 1983 Ardahan doğumludur. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan güzel oyuncu 178cm boyundadır. İlk oyunculuk deneyimini 2006 yılında Arka Sokaklar dizisi ile yaşayan Esra Ruşan, Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Esra Şafak karakteri ile tanınmıştır. Daha önce Vatanım Sensin, Lohusa, Aşka Düşman gibi yapımlarda da rol almıştır.

Kalender aşık olacaktır.blank

Almila Ada

Kalender Pide Salonu Oyuncuları arasında yer alan Almila Ada, 4 Ağustos 1994 İstanbul doğumludur. 2025 yılı itibairi ile 31 yaşının içinde olan güzel oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinden mezun olmuştur. Başarılı oyuncu daha önce Üç Kız Kardeş, Menajerimi Ara, Aadı Efsane, Kırgın Çiçekler gibi dizilerde rol almıştır.

Kalender’in kızıdır.blank