Siyah Kalp Ne Zaman Final Yapacak? Final Tarihi

 

Show TV ekranlarında her hafta izleyicisi ile buluşan Siyah Kalp dizisi yeni bölümleriyle beraber izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Bu haberimizde Siyah Kalp Ne Zaman Final Yapacak? Final Tarihi sorularına yanıt bulacağız.

Her Perşembe 20.00’da izleyicisi ile buluşan Siyah Kalp dizisi oyuncu kadrosunda Hafasanur Sancaktutan, Burak Tozkoparan, Işıl Yücesoy, Ece Uslu, Ayşe Tunaboylu,  Esra Dermancıoğlu, Bülent Polat, Burak Sergen, Derin İnce, Leyla Tanlar, Genco Özak gibi popüler ve deneyimli isimler yer alıyor.

Siyah Kalp Ne Zaman Final Yapacak?

Show TV ekranlarında her perşembe izleyicisi ile buluşan Siyah Kalp dizisinde Sumru’nun hayat hikayesi konu olarak ele alınıyor. Nuh ve Melek doğar doğmaz babannelerine bırakıp kaçan Sumru’nun gelecekteki akıbeti bakalım nasıl olacak?

Her perşembe izleyicisi ile buluşan Siyah Kalp dizisi gününde yayınlanan Hudutsuz Sevda, İnci Taneler, ve Masterchef gibi güçlü dizi ve programlarla yarışıyor. Ortalama 4.00-5.00 reyting skorları alan Siyah Kalp dizisi için 6bölümlük bir ön sözleşme yapılmıştı. Dizinin izlenmelerinden gayet memnun olan Show TV dizisi dizinin en az 1 sezon devam etmesini istiyor.

Siyah Kalp Final Tarihi

Show TV ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Siyah Kalp dizisinin izlenme sıralaması istenilen düzeyde. İlk sezonu ile beraber izleyicisi ile buluşan dizide Sumru’nun hikayesi konu olarak ele alınıyor. Birçok aile entrikasının beraber işlendiği dizinin en az bir sezon devam etmesi bekleniyor.  Yeni gelişmeler oldukça sitemizde güncel olarak yer vereceğiz.

Siyah Kalp Yeni Gelenler Dahil Tam Liste Oyuncu Kadrosu İçin Tıklayınız