Yaparsın Aşkım 14 Haziran 15 Haziran 16 Haziran Arabayı Kim Kazandı?

Yaparsın Aşkım 15 haziran Kim Kazandı?

Yaparsın Aşkım da 15 haziran cumartesi akşamı arabayı kazanan Gizem ve Berat çifti oldu.  

Pervasız Yapım’ın izleyicisi karşısına çıkardığı ve izlenme rekorları kıran Yaparsın Aşkım dizisi yeni bölümleri ile bayramda da izleyicisi karşısına çıkmaya devam ediyor. Yaparsın Aşkım programı Ramazan Bayramına özel bu hafta perşembe cuma ve cumartesi akşamları izleyicisi karşısında olacak.

Kanal D de Ben Bilmem Eşim Bilir programı ile konsepti tutturan  İlker Ayrık Kanal D’den ayrıldıktan sonra Yaparsın Aşkım programı ile yine Fox Tv’de izleyiciyi ekrana kilitliyor. Kanal D aynı zamanda  Ufuk Özkan ile Ben Bilmem Eşim Bilir’i yayınladı ama Yaparsın Aşkım karşısında tutunamadı.

Yaparsın Aşkım programı 14 haziran perşembe akşamı ekranlara geldi. Yaparsın Aşkım’ın 14 haziranda yayınlanan bölümünde dört çiftten Ezgi ve Serhat Sevin ve Alen çiftleri finale kalmaya hak kazandı.

Yaparsın Aşkım 14 Haziran Arabayı Kim Kazandı?

Yaparsın Aşkım 14 Haziran akşamı Sevin ve Alen söylediğimiz gibi arabayı son bardakta kazanmıştır.  Sevin ve Alen’e yeni arabaları ile kazasız sürüşler dileriz hayırlı uğurlu olsunblank

Yaparsın Aşkım 14 Haziran akşamı Sevin ve Alen Kırmızı forma yarışırken Ezgi ve Serhat ise  Mavi takım ile yarıştı. Şuanda ilk seti Sevin ve Alen kazandı. Şuanda oyun devam ediyor. Kazanan takım belli olduğunda sayfamıza eklenecektir. Oyunun gidişatı değişmezse Kırmızı takım oyunu çözdü ve arabayı kazanacak gibi görünüyor. Bu durumda Sevin ve Alen 14 haziran akşamı Yaparsın Aşkım’da arabayı alacaktır.

Yaparsın Aşkım 15 Haziran Arabayı Kim Kazandı?

Yaparsın Aşkım da  15 Haziran akşamı yeni bölüm yayınlandığında arabayı kimin kazandığı

Yaparsın Aşkım 16 Haziran Arabayı Kim Kazandı?