Bizim Hikaye Yeliz Kimdir? Bizim Hikaye Fikri’nin Büyük Kızı Kimdir

Bizim Hikaye dizisinde Yeliz karakterine hayat verecek oyuncu sonunda bulundu. Bizim Hikaye dizisinde Fikri’nin büyük kızı Fikir karakterine Nilay Duru hayat verecek. Nialy Duru daha önce İnadına Aşk ve Nolur Ayrılalım dizilerinde rol almıştı. 

Bizim Hikaye dizisi 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Bizim Hikaye  dizisinin 1 şubat perşembe günü ekranlara gelecek 20. bölümünde Fikri kanser oluyor; bu nedenle de acil ilik nakli yapılmalıdır.

Doktorlar önce ilik nakli yapılabilmesi için uygun iliğin bulunması gerektiğini söyler. Uygun ilik için ise önce çocuklardan örnek alınmalıdır. Fikrinin bütün çocuklarından kan alınır ancak kimsenin kanı babasına uymamaktadır.

 

Fikri ise kendisinin büyük kızının kanın kendisine uyabileceğini söyler ve büyük bir şok yaşanır; zira Fikri’nin en büyük kızı Filiz’dir. Fikri ise Yeliz adında bir kardeşlerinin daha olduğunu açıklar.

Yeliz ise çok alımlı ve vurdumduymaz bir kızdır

Bizim Hikaye dizisinin orijinal versiyonu olan  Shameless’a baktığımızda Fikri’nin 3. sezonda kanser olduğunu ve Filiz karakterinin 3. sezonda geldiğini görebiliriz. Filiz sadece gelip Fikri’yi kurtarmayacak aynı zamanda küçük kız kardeşinin de başının yeni belası olacak.blank

Shameless dizisinde Filiz’in aşık olduğu adam Barış’a Yeliz’de aşık olacak. Bu durumda iki kardeş Barış için büyük bir savaş vermek zorunda kalacak.

Şuanda Bizim Hikaye dizisinde Fikri’nin Büyük Kızına hayat verecek oyuncuyu bilmiyoruz bu sorunun cevabını 1 şubat perşembe günü sizlere ermeye çalışacağız

Bizim Hikaye 20. Bölüm Fragmanı

Bizim Hikaye Yeliz Kimdir? Bizim Hikaye Fikri’nin Büyük Kızı Kimdir (1 Yorum)