Ah Kalbim 208. Bölüm Özeti 20 Mayıs Albüm Çıkar

Ah Kalbim 208. Bölüm 20 mayıs gecesi Kanal 7 ekranlarında olacak. Peki Ah Kalbim 208. Bölüm’de neler olacak? İşte Ah Kalbim 20 mayıs özeti

Ah Kalbim 208. Bölüm Özeti

Purab ağır yaralı şekilde hastahanede yatmaktadır. Purab’ın ağır yaralı olması Aliya’nın içini parçalamaktadır. Aliya Purab’a bir şey olursa onsuz yaşayamamaktan korkmaktadır. Aliya Purab’a bir şey olursa Tanu’nun yaptıklarını yanına bırakmamak için kendine söz vermiştir.

Abhi ise bu kazanın basit bir trafik kazası olmadığınu bu işin kasten adam öldürmeye teşebbüs olarak değerlendirilmesi için polise şikayette bulunur. Olay yerine gelen polis amiri de Abhi gibi düşünmektedir. Plis müfettişi Purab’ın kazada ortaya dökülen eşyalarını ailesine teslim eder. Bu eşyalar arasında Abhi ve Pragya’nı birlikte çekildikleri çerçevelenmiş özel bir resimde vardır. Bu fotoğrafı görün herkes Purab’ın Pragya ve Abhi aşkının tekrar başlaması için ne kadar çaba harcadığını görür ve çok üzülür.

Diğer taraftan yapım şirketi de Abhi’nin albümü için gelirler ve anlaşma gereği artık bu albümün yayınlanması gerektiğini söylerler ancak Purab kazası ve evlilik meselesi yüzünden Abhi hiç kendini iyi hissetmemektedir. Abhi daha sonra bu albüm fikrinin Purab’ın hayali olunca onun anısına albüm işine ağırlık verir.

Aliye ise çok üzgündür ve hastahaneye giderek Purab”ın yanına girer ve Purab’a bazı sözler verir. Artık Tanu ile iş yapmayacağım artık Pragya’yı rahat bırakacağım ne olur uyan der ama arkasında Pragya’nın olduğunun farkında değildir.

Albümün çok beğenilmesi herkesi mutlu eder. Şirket albüm için bir program düzenlemeye karar verir. Bu programa basında da davet edilir. Basına Tanu yakında düğünleri olacağı bilgisini verir ama Dadi bu öneriye karşı çıkar ve düğün Purab hatahaneden çıkana kadar olmayacak der. Tanu ise basına Purab’ı beklemeyeceklerini Dadi nin değişik duygular içinde olduğunu söylüyor.

Basın ise bu albümde size ilham veren kimdir diye sorar. Abhi ise Tanu’yu gösterir. Tanu ise basın karşısında onure edilmekten mutluluk duyar ama Tanu ve Pragya arka arkaya olduğu için bir karışıklık olmuştur. Abhi bunu düzeltir ve ilham kaynağım Purab’tır der.

Ah Kalbim 208. Bölüm Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=BrHXMTL032k&list=PLemso1aYoNUHtiaLISnxqxeBi02wKdFze