Ah Kalbim 21 Mayıs Özeti Ah Kalbim 209. Bölüm Pragya Ateşler İçinde

Ah Kalbim 209. Bölüm’de çok acı bir gerçekle daha baş başa kalacağız. Tanu yine öfkesine yenik düşecek ve katil olmaya çalışacak. Tanu Pragya’yı öldürerek ondan kurtulmak ışında Abhi’ye ulaşmanın başka bir yolu kalmadığını düşünecek. Peki Tanu’nun böyle düşünmesine hangi olaylar sebep olmuştur. İşte Ah Kalbim 209. Bölüm Özeti

Ah Kalbim 209. Bölüm Özeti

Ah Kalbim’de Abhi’nin albümü çıkınca insanlar çok beğenmiştir. Yapımcı şirket ise yeni albümün tanıtımı için bir basın toplantısı düzenlemişti. Bu basın toplantısında Abhi kenisine ilham veren ve en çok destek olan kişinin Pragya olduğunu açıklayınca zaten Tanu çıldırmış ve yerin dibine girmişti. Tanu basın gelmeden önce albümün tanıtım resmi olan Pragya’nın resmini yardımcısı Mitali’ye değiştirtir ve kendi resmini koydurtur. Dasi’nin ise Tanu’nun planından haberi vardır ve geri  Mitali gittikte sonra Tanu’nun resmini alır ve yerine Pragya’nın resmini koyar. Basın örtüyü kaldırır ve kapak resmi Pragya’nın resmidir. Bu durum karşısında bir kez daha Tanu çıldırır. 

Basın mensupları Abhi ve Pragya’dan bir dans etmelerini ister. Abhi ve Pragya dans eder; basın çok samimi pozlar çeker sonrasında basın mensuplar özel pozlar isterler. Abhi poz verirken Pragya’da yanındadır. Bazı gazeteciler de Pragya’dan poz ister; zira Pragya’nın güzelliği büyüleyicidir. Pragya farklı pozlar verirken Pragya’nın sırtı açılır. Pragya bu durumun farkında değildir. Abhi ise hemen durumu toparlamak için Pragya’nın arkasından sarılır. Pragya’da ne olduğunu anlayamaz. Basın mensupları da bu yakın pozlara şaşırırlar. Peagya’da Abhi’nin bu garip davranışlarına bir anlam veremez. Basın ise arkalı önlü sarılmalı pozlara adeta bayılır ve bol bol çeker. Abhi Pragya’yı bir tuvalate götürür ve sırt fermuarını yaparak Pragya’nın sırtını kapatır. Tanu ise tüm bu yakın anlara şahit olmuştur ve adeta çıldırmıştır.

Tanu hemen  yardımcısı Mitali’ye bol bol altın teklif eder. Bunca altın karşısında Tanu’nun Mitali’den tek istediği bir şey vardır. Pragya’yı mutfağa getirmesi. Mitali önce korkar ama sonra yaptığı işte risk olamayacağını anlar ve Tanu’nun Pragya’yı öldüreceğini bile bile altınları alır ve Pragya’yı mutfağa getirmeye gider.

Tanu ise gözü dönmüş şekilde arabasından benzin çeker ve mutfağa döker. Şimdi tek yapması gereken PRagya mutfağa girdiğinde çakmağı çalmaktır. Basın ise hala evin içindedir. Birazdan tarihi bir olay yaşanacak ve basın elinde ki tüm fotoğrafları bırakıp Pragya’nın hazin sonuna odaklanacaktır.

Ah Kalbim 21 Mayıs Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=BrHXMTL032k&list=PLemso1aYoNUHtiaLISnxqxeBi02wKdFze