Bıçak Sırtı 26. Bölüm Özeti 12 Kasım Swara Zor Durumda

Bıçak Sırtı dizisinde Ragini Swara gibi konuşarak Lakşi’yi işletiyordur. Bu şaka iki kardeşin de hoşuna gitmiştir. Ancak Dadima oraya gelir ve Ragini’yi tokatlar. Onlara Lakşi ile dalga geçmeye utanmıyor musunuz der. Ragini’yi alarak eve götürür. Ragini Dadima’ya duygusal şantaj yaparken Dadima ondan özür diler. Bıçak Sırtı 12 Kasım Özeti başlıyor.

Bıçak Sırtı 26. Bölüm Özeti

Dadima gittikten sonra Ragini beklemeye aldığı telefonu açar. Lakşi benimle neden Swara gibi konuşuyordun diye sorar. Ragini özür dilerken Lakşi neden böyle bir şey yaptın diye sorar. Ragini bir şey demeden telefonu kapatır. Lakşi tekrar arar ve Ragini’den telefonu kapatmamasını ister. Ragini yarın onunla görüşmek istediğini söyler. Lakşi kabul ediyor.

Ertesi gün bir araya gelirler. Lakşi müfettişin gönderdiği videoları Ragini ile izlerken Swara’nın otele gittiğini ve barda içki içtiğini görüyorlar. Lakşi Swara ile görüşmek istediğini söyler. Ragini akşam terasta görüştüreceğini söyler. Gece Swara ve Lakşi terasta görüşürler. Tabi Ragini de yanlarındadır. Lakşi Swara’ya videoları göstermek üzereyken Ragini Dadima’nın sesini duydum diye onları korkutur. Swara bu sırada kendisine saldıran kişiyi anlatmak ister ancak Ragini bu sefer de asılı tabloyu düşürerek dikkatleri dağıtır. Ardından Dadima’nın sesi duyulur.

Swara da telefonunu bir tamirciye götürür. Biliyorsunuz ona Sanskar saldırdığında telefonu kayıttaydı ancak telefon su aldığı için açılmamıştı. Bu yüzden tamirciye gitmiştir. Sanskar da Swara’yı takip ediyordur. Ertesi gün mehendi günüdür. Ragini Swara’nın eline Lakşi’nin adını yazan kadına sinir olurken Swara mehendiden sonra Dİda’nın yanına gider ve sen olmadan herşey eksik diye söylenir. Ardından Ragini de gelir. Lakşi Swara’yı arar ve bir şeyler söylemek üzereyken Ragini Dadima’nın çağırdığını söyler. Onların konuşmalarına müsade etmez. Bu sırada Dida parmaklarını oynatır.

Ragini tamirciden Swara’nın telefonunun tamir edildiğini öğrenir ve Sanskar’a mesaj çekerek telefonu almasını ister. Sanskar da Swara’nın telefonundan Ragini’yi arar ve telefonun yapıldığını söyleyerek Swara’dan almasını ister. Swara Ragini’den Lakşi’yi bilgilendirmesini isterken Ragini Lakşi’ye hiç bir açıklamada bulunmaz. Swara Ragini’ye beni idare et diyerek telefonunu almaya gider. Ragini kapıyı kapatır ve Lakşi yalnızca benim olacak diyerek düğün elbisesini eline alır.

Swara telefoncuya gelmeyi başarır. Ragini Swara’nın düğün elbisesini giymiştir ve aynaya bakarak Lakşi’nin sadece kendisinin olacağını söylüyordur. Swara telefondaki videolaraı kontrol ederken Sanskar gelir ve telefonu kaptığı gibi kaçar. Swara onu tanımıyor. Ragini ise ortalığı ayağa kaldırmak için Lakşi’yi arar ve Swara’yı durduramadığını ve gittiğini söyler. Lakşi nereye gittiğini sorarken Sumi Ragini’nin bulunduğu odanın kapısını çalar.

Swara telefonu çalan Sanskarın peşinden gider ve onu bir yerde otururken görür. Bu sırada Sanskar telefondaki video görüntülerini silmiştir. Swara ona yaklaşarak neden böyle yapıyorsun diye bağırır.

Bıçak Sırtı 26. Bölüm Fragmanı