Türkan Hanım’ın Konağı Türkan Hanım Kimdir? Ayşen İnci

Türkan Hanım’ın Konağı dizisine ismini veren karakter olan Türkan hanım karakteri dizinin en çok merak edilen karakteri oldu. Türkan Hanım’ın Konağı dizisinde Türkan hanım olarak karşımıza deneyimli oyuncu Ayşen İnci çıkacak.

Türkan Hanım Kimdir?

Türkan Hanım’ın Konağı dizisinde aileyi bir arada tutan oldukça sevecen bir anne olan Türkan hanım bir çok konuda deneyimi ile öne geçmekte ve önce kendi ailesine sonra da diğer insanlara karşılık beklemeden yardım etmektedir. Torunları ile bir konakta yaşayan Türkan hanım oldukça çalışkan eli lezzetli; giyimine kuşamına çok dikkat eden 60’lı yaşların başında eski bir İstanbul hanımefendisidir.

Ayşen İnci Kimdir?

7 Haziran 1955 Ankara doğumlu olan usta tiyatrocu Ayşen İnci 2020 yılı itibari ile artık 65 yaşının içindedir. Son olarak Vurgun dizisi kadrosunda yer alan Ayşen İnci Ankara’nın yerlisidir. Ankara Devlet Konservatuvarında tiyatro eğitimi alan Ayşen İnci bir dönem Ankara Devlet Tiyatrosunda da çalışmıştır. Daha sonra dizilerde yer alabilmek için İstanbul’a taşınan ve İstanbul Devlet Tiyatrosu bünyesinde görev yapan Ayşen İnci’nin ilk dizisi Sihirli Annem olmuş ve dizi de çok sevilen Periliçe karakterine hayat vermiştir.

Bir oyunda MS hastası bir kadına hayat veren Ayşen İnci bu hastalıktan çok etkilenmiş ve çevresinde kimse MS hastası olmamasına rağmen MS Hastaları derneğine başkanlık yaparak hastalara büyük destek sağlamıştır. 4 farklı kitap yazan Ayşen İnci daha önce de Yaralı Kuşlar isimli günlük dizi de yer almış ve Ulviye karakterine hayat vermiştir.