Menajerimi Ara Buse Kimdir? Nil Keser

Menajerimi Ara dizisi oyuncu kadrosuna son olarak Emir karakteri ile ünlü oyuncu Burak Tozkoparan dahil olmuştu. Burçin Terzioğlundan Boran Kuzum’a  bir çok ünlü ismin yanı sıra Kırgın Çiçekler dizisi ile tanınan Nil Keser dahil oldu. Peki kimdir Nil Keser?

Nil Keser Kimdir?

25 Mart 1995 İstanbul doğumlu olan Nil Keser 25 yaşının içindedir. Kırgı Çiçekler dizisinin Defne’si olarak tanına Nil Keser bir çok oyuncu gibi Çılgın Dersane Üniversitede filmi ile oyunculuğa başlayan yeni nesil oyunculardan. Son dönemde aynı tuvalete iki kız girmeleri ile gündem olan Nil Keser Yelda Gürkan Menajerliğin oyuncularından biridir. Nil Keser güzelliği ile dikkat çekse de bir çok kez kötü karakterleri başarı ile oynaması sebebi ile ödüle layık görülmüştür.

Nil Keser Boyu Kilosu

Nil Keser 1.72 m boyunda ve 54 kg ağırlığındadır.

Nil Keser’in Sevgilisi Kimdir?

Nil Keser Yağız Gürkan ile aşk yaşamaktadır. Nil Keser son dönemde bir tuvalete kız arkadaşı ile birlikte girmesi sonucu medyada çokça gündem olmuştu.

Menajerimi Ara Buse Kimdir?

Menajerimi Ara dizisinde Buse şirkete yeni gelen çalışanlardan biri olabil. Menajerimi Ara dizisinde kalıcı olacak olan Buse ilerleyen günlerde Barış’a aşık olacak ve Barış’ı Dicle’nin elinden almaya çalışmaktadır. Menajerimi Ara dizisinde Emir’de Dicle’ye ilgi duymaya başlamıştı. Şimdi de Dicle Emir’i kıskanacak. Bakalım Barış’a aşık olan Beren Buse’nin gelmesine ne tepki verecek. Bakalım Buse Beren’in hakkından gelebilecek mi?

Menajerimi Ara dizisine yeni gelen ve diziden ayrılan tüm oyuncuların listesi için tıklayınız Yeni Gelen Oyuncular

Ne yazık ki Menajerimi Ara dizisinde reytingler çok düşük ve işler hiçte istendiği gibi gitmiyor. Bakalım Nil Keser’in hayat vereceği Buse karakteri Menajerimi Ara dizisinin geleceğini değiştirebilecek mi?