Tara Mcmillan Kimdir? Yeni Sihirli Annem Eda Kimdir?

Bilindiği üzere 2003 yılında yayın hayatına başlayan ve 9 sene boyunca izlenme rekorları kıran Sihirli Annem dizisi Exxen platformu için yeniden ekranlara gelecek. Yeni Sihirli Annem’de eski kadrodan hiçbir oyuncu yer almazken izleyicinin en çok merak ettiği ise 2011 yılında vefat eden Defne Joy Foster’ın yerine hangi oyuncunun dolduracağı oldu. Bir çok izleyici Yeni Sihirli Annem’de  Defne Joy Foster’a saygı olarak onun yerine başka bir oyununun yer almamasını istiyordu ancak izleyicinin istediği olmadı. Yeni Sihirli Annem’de Defne Joy Foster’ın yeri kendine çok benzer olan genç oyuncu Tara Mcmillan ile doldurulacak.

Tara Mcmillan Kimdir?

Tara Mcmillan genç bir tiyatro oyuncusudur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarında eğitim alan Tara Mcmillan Unit Talent Menajerliğin oyuncusudur. Tara Mcmillan Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarından 2019 da mezun olmuş ve 2 yıldır tiyatro sahnelerinde yer almıştır. Tara Mcmillan ilk ekran deneyimini ise Yeni Sihirli Annem dizisinde yer alarak yaşayacaktır.

Tara Mcmillan Kaç Yaşında?

Tara Mcmillan daha yeni üniversite mezunu genç bir oyuncudur ve tahminimce 22 25 yaşları arasındadır. Tara Mcmillan ile ilgili daha fazla bilgi aldığımızda sayfamıza eklenecektir.

Yeni Sihirli Annem Eda Kimdir?

Yeni Sihirli Annem de Eda karakterine Defne Joy Foster’ın gençliğine çok benzeyen genç ve yetenekli oyuncu Tara Mcmillan hayat verecek. Eda Dudu’nun kızıdır. Yeni Sihirli Annemde Dudu karakterine Nergis Kumbasar hayat verecektir.

Yeni Sihirli Annem Eda karakteri ile yer alacak Tara Mcmillan İnstagram da @tramcmlln kullanıcı adı ile yer almaktadır ve 900 takipçisi vardır.