Alev Alev Yeni Gelen ve Diziden Ayrılan Oyuncular

Alev Alev dizisi izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Alev Alev dizisinde hikaye ilerledikçe dizinin oyuncu kadrosuna yeni oyuncular dahil olmaya devam ederken aynı zamanda Alev Alev dizisinde hikayesi biten oyuncular dizinin kadrosundan ayrılıyor.

Alev Alev Dizisinden Ayrılan Oyuncular

Toprak Can Adıgüzel – Ali

28 yaşında ki genç oyuncu Toprak Can Adıgüzel Alev Alev dizisinden ayrılıyor. Dizi de Ali karakteri ile Çiçek’in sevgilisi olarak yer alan Toprak Can Adıgüzel hikaye de yeri bittiği için diziden ayrılıyor. Toprak Can Adıgüzel 18 mart 2021’den itibaren Alev Alev dizisinden ayrılmış olacak. Bilindiği üzere Alev Alev dizisinde Çiçek ile İskender arasında bir yakınlaşma olmuş Ali de kıskançlık krizlerine girmişti.

Alev Alev Dizisine Yeni Gelen Oyuncular

Veda Yurtsever – Lokantacı

Veda Yurtsever İpek Alev Alev dizisi kadrosuna yeni dahil olan oyunculardan oldu. 1 Ocak 1969 da Bingöl de dünyaya gelen Veda Yurtsever İpek 52 yaşının içindedir. Eskişehir Devlet Konservatuvarında oyunculuk dersleri alan Veda Yurtsever İpek Kırgın Çiçekler dizisinde hayat verdiği Nazan karakteri ile tanındı. Son olarak Babil dizisinde Kudret ve Zengin ve Yoksul dizisinde Sema karakterlerine hayat veren Veda Yurtsever Alev Alev dizisinde lokantacı bir kadın olarak Cemre’ye yardım edecek.