Cemal Hünal Kimdir? Camdaki Kız Emir

Başarılı oyuncu Cemal Hünal Camdaki Kız kadrosuna dahil oldu. Bazı izleyiciler önceki yapımlardaki başarısı sebebi ile Cemal Hünal’ı araştırmaya başladı. Sizlerle beraber Cemal Hünal Kimdir? sorusuna yanıt arayalım.

Cemal Hünal Kimdir?

2 ekim 1976 da İstanbul da doğan yakışıklı oyuncu Cemal Hünal 2022 yılı itibari ile 45 yaşındadır. Eğitimini Santa Monica Kolejinde ve Londra Film okulunda tamamlayan ünlü oyuncu Cemal Hünal 1.79 metre boyunda ve 76 kilo ağırlığındadır. Sosyal medya platformlarını aktif olarak kullanan Cemal Hünal izleyici karşısına ilk kez Asi dizisi ile çıkmıştır. Amerika da eğitimini tamamladıktan sonra reklam filmleri ve küçük filmlerle de yabancı izleyici kitlesini arttırmış olan Cemal Hünal terazi burcudur.Cemal Hünal Kimdir?

Camdaki Kız Emir Kimdir?

Cemal Hünal Camdaki Kız dizisinde Emir karakterini canlandıracaktır. Camdaki Kız dizisinde Emir Selen karakterinin eski sevgilisi rolü ile izleyici karşısına çıkacaktır.

Cemal Hünal’ın Kullandığı Sosyal Medya Platformları

Cemal Hünal aktif olarak İnstagram adlı sosyal medya platformunu kullanmaktadır. İnstagramı aktif olarak kullanan Cemal Hünal’ın instagramda 265k takipçisi bulunmaktadır. Cemal Hünal’ın İnstagram kullanıcı adı ise @cemalhunal dır.Cemal Hünal Kimdir İnstagramı

Cemal Hünal’ın Boyu Ve Kilosu

Yakışıklı oyuncu Cemal Hünal 1.79 metre boyunda ve 76 kilo ağırlığındadır.

Cemal Hünal Kaç Yaşında

2 ekim 1976 yılında İstanbul da dünyaya gelen Cemal Hünal 45 yaşındadır.Cemal Hünal Kimdir Kaç Yaşında