Başlat TV Kimin? Hangi İçerikler Var?

Başlat TV 70 milyon dolar bütçe ile çok yakında dijital platform olarak izleyicinin beğenisine sunulacak. İçerisinde bir çok yerli program ve dizinin olacağı başlat.tv yerli Netflix olmak hedefi ile yola çıktı. Türkiye de Gain, Blue Tv, Tivibu, Puhu TV yerli alt yapı ile yayın hayatına başlamış ve kısa sürede milyonlarca aboneye ulaşarak çok ciddi karlar elde etmişti. Bu gelişmenin ardından yeni platformların da geleceği duyulmuştu. Bu platformlardan içerik çekmeye başlayan ilk iki girişim ise Trt Dijital ve Başlat TV oldu.

Özellikle Kısmetse Olur programının telif hakkını alarak çekimlere başlayan Başlat TV’nin sahibinin kim olduğu büyük merak konusu olmuştu.

Başlat TV Kimin?

Başlat TV Kimin? sorusuna cevap verelim. Başlat TV Key Play Medya’nın dijital platformudur. Başlat TV’nin sahibi ise Yiğit Doğan Çelik olacak. Hilmi Ogutcu ise Başlat TV’nin kurucu editörü olacak.

Başlat TV’nin başka bir ortağı da egirişim firması olacak

Hilmi Ogutcu Başlat TV'nin resmi sahibi

Başlat TV’de Hani İçerikler Var?

Başlat TV için çekilen ilk içerik ise Kısmetse Olur olacak. 5 Ekim 2015’de yayın hayatına başlayan ve sezon boyunda izlenme rekorları kıran hala sosyal medyada milyonlarca eski bölümleri reels olarak izlenen Kısmetse Olur Başlat TV’de bir sezon olarak yayınlanacak ve program yeterli izlenmeyi alırsa çekimler ikinci sezon için de daha sonra yapılacak.

Başlat TV'de Hani İçerikler Var ilk içerik kısmetse olur

Başlat TV Yayına Ne Zaman Başlayacak?

Gizemini koruyan başka bir soru ise Başlat TV Yayına Ne Zaman Başlayacak? sorusu. Başlat TV yayına hayatına 2023’ün ortalarında başlayacak. Dijital platformların alt yapısı çok kolay hazırlanmasına rağmen yapımcılar tek bir içerik ile ücretli izleyici çekemeyeceği için bir çok yapımı çekim platforma yükledikten sonra platformları erişime açıyorlar bu nedenle de platformların yayına başlaması gecikiyor.

Başlat Tv ücreti Ne Kadar?

Başlat TV Türkiye’nin en ucuz dijital platformu olacak. Son dönemde bir çok platform ücretlerine yıllık %200’e kadar zam yaparken izleyiciler ise bu durumdan hiç memnun değil. Bu nedenle de Başlat TV kullanıcıların memnuniyetle karşılayacağı makul bir fiyat ile yayın hayatına başlayacak. Başlat Tv ücreti Ne Kadar? sorusunun cevabı ise 2023’de kesinleşecek.