Kördüğüm 24 Ocak Özeti 171. Bölüm Fragmanı Tapasya Evlenmek İstiyor

Kanal 7’nin dünyaca ünlü dizisi Uttaran’dan uyarlama dizisi Kördüğüm 24 ocak çarşamba günü 16:10 da Kanal 7 ekranlarında olacak. Kördüğüm dizisinin 171. bölümünde Tapasya Radhod’un evlenme teklifini kabul eder.

Kördüğüm 24 Ocak özeti çok uzun olduğu için iki parça halinde sizlerle buluşturacağız. Kördüğüm 24 Ocak özetinin 2. kısmı için tıklayınız

Kördüğüm 24 Ocak Özeti

Tapasya Rathod’a gider ve çocuğun kendisinin de aramaya çıkacağını söyler. Radhod ona başarısız olduğunda nereye gideceğini sorar. Tapasya ise kendinin de bir evinin olduğunu hatırlatır. Radhod  Nani ve Divya’nın geldiğini hiç bir şeyden haberleri olmadığını söyler. Peki Tapasya onlara gerçeği nasıl açıklayacaktır?

Bu arada, Muka konağında Damini ve Ichcha çocuğa Mukhta adını vermeye karar verdiler. Ertesi gün tapınakta Nani ve Divya, Chanda ve Mai ile yüz  karşılaşır ve büyük yüzleşme yaşanır kadınlar arasında. Mai, Tapu’nun başka bir erkeğin çocuğunu sakladığı hatırlatıyor. Tapu’ya asla mutluluk bulamayacağı konusunda dua ediyor.

Mai Divya’ya bir Thakur olmasına rağmen Tapasya’ya Damla’dan Ichcha’nın yetiştirme ve değerlerini veremediğini söylüyor. Mai, Divya’ya bir Thakur olmasına rağmen Tapasya’ya İşça’nın Damini’den aldığı terbiyeyi veremediğini söylüyor.

Avi ise evin hizmetlisine adeta küçücük bir hatasından dolayı saldırır ve masayı dağıtır sinirden sonrasında ise ailesinin çok zengin olduğunu ancak kendisinin beş parasız olduğunu haykırır. İşça ise her şeyi gizliden izlemektedir.  Avi İşça ve bebeğini babasının parasını almak için kullanacağını söylüyor.

Bunları duyan İşça gerçekleri ortaya çıkarmak ister. İşça Avi’nin gerçek yüzünü herkese gösterecektir.  Rathod’un evinde ise Tapasya babanneye kan kusturmaktadır. Radhod şahit olunca yaşananlara Tapasya’nın bu evde kalmak istiyorsa o zaman bu evin kurallarını uyması gerektiğini söyler. Tapasya’nın sakinleşmesi için Radhod onunla evleneceğini de söyler.

Yaşlı adam ise İşça’ya son günlerini ibadet ile geçirmek istediğini ve geçmiş hatalarını düzeltmek istediğini söyler.

blank

Tapasya ise Veer’in onu evden kovduğunu hatırlıyor ve Rathod’un odasına giderek evlenme için hazır olduğu belirtiyor. Radhod şaşırıyor.

Kördüğüm 171. Bölüm Fragmanı

 

Kördüğüm 24 Ocak Özeti 171. Bölüm Fragmanı Tapasya Evlenmek İstiyor (1 Yorum)