2022-2023 Yeni Sezonunun En İyi Dizisi Hangisi Olur? (Anket)

2022-2023 yeni sezonunun en iyi dizisinin hangisi olacağını birlikte tahmin edelim. 2022 2023 yeni sezonunda 16 yeni dizi eylül ayından başlamak üzeri ekim ve kasım aylarından izleyicinin beğenisini sunulacak. Bununla birlikte 16 dizi de geçen sezondan yeni sezonları ile izleyicisi karşısında olacak. 3 yaz dizisi de yeni sezon onay alınca televizyonlarda 2022 2023 yeni sezonunda 35 yeni dizi izleyicinin beğenisine sunulacak. 35 diziden sadece bir tanesi haftanın en çok izlenen dizisi olacak. 7 tanesi ise günün en çok izlenen dizisi olacak. Peki bu dizilerden sizin favori diziniz hangisi?

İşte O Dev Anket

[poll id=”1″]

2022 2023 yeni sezonu Türk Televizyon tarihin en çok dizi yayınlana sezonu olacağı tahmin ediliyor. Şimdilik 35 dizi eylül ve ekim aylarında yayında olacak olsa da kasım ayından itibaren bu dizi sayısının 40’ı bulacağı tahmin ediliyor. 2022 2023 yeni sezonu içinde final yapacak dizileri ve 2023 mayıs ayına kadar yayınlanmaya başlayacak diğer yeni dizileri de dahil ettiğimizde televizyonlarda 60’dan fazla dizi bir sezonda çekilecek. Yayınlanan programlarda dikkate alındığında Atv, Star TV, Show Tv, Kanal D, Trt 1 ve Fox TV kanallarının her günü neredeyse yeni bölüm bir proje ekranlarda olacak.

Özellikle yeni başlayacak dizilerin günleri belli olmasa da izleyici televizyon  karşısına geçtiğinde 7 farklı kanalda yeni bölüm dizi bulacak. Dizilerin haftalık izlenme oranlarına bakıldığında sadece bir dizi haftanın en çok izlenen dizisi olacak. Bakalım bu dizi bu sezon hangi dizi olacak?

Diğer taraftan Netflix, Bein Connect, Exxen, Gain ve Disney Plus gibi dijital yayıncılar da yaklaşık 40 yeni dizi yayına başlayacak. Böylece bir sezonda 100’den fazla dizi izleyici ile buluşmuş olacak.

İşte Yeni Başlayacak Dizilerden En Çok Merak Edilenler

Aldatmak

Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu’nun başrollerini paylaşacağı Aldatmak dizisinin yapımcısı Tims B yapım olacak. Çekimleri başlayan Aldatmak dizisinde Vahide Perçin Ülkü Hakim olarak yer alacak ve oğlu ile kızı için büyük bir mücadele verecek.

Yalı Çapkını

Yalı Çapkını dizisinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Hülya Duya, ve Cansu Fırıncı dizi de başrolde yer alacak. Gaziantep’te çekilecek  Yalı Çapkını dizisi gerçek bir hayat hikayesinden esinlenilecek.

Yeni İstanbul Dizisi

O3 Medya’nın yeni dizisi Yeni İstanbul’un oyuncu kadrosunda Ulaş Tuna Astepe, Tansel Öngel, Şerif Erol, Hande Doğandemir ve Hazar Ergüçlü başrolde yer alacak. Dizi 2018 yapımı New Amsterdam dizisinden uyarlanacak

blank

Zengin Kız

Alina Boz ve Nazan Kesal’in başrollerini paylaşacağı Zengin kız dizisinde doğım günü yüklü bir miktar para bulan genç ve güzel bir kız olan Zeynep’in hikayesi anlatılacak. Dizi de Taro Emir Tekin ve Tülin Ece de yer alacakblank

O Kız

Focus Film’in yapımcısı olacağı O Kız dizisinde Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Ayten Uncuoğlu, Ogeday Girişken, Orhan Kılıç, Zeynep Sönmez ve Dilin Döğer başrolleri paylaşacak. Zihinsel engelli bir adam ve sosyal medya fenomeni bir kızın hikayesi anlatılacak.

blank

Gelecek Uzun Sürer

Gelecek Uzun Sürer dizisi Aslıhan Malbora, Mert Yazıcıoğlu, Aytaç Şaşmaz ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerini paylaşacağı gençlik dizisi olacak ve Beverly Hills, 90210 dizisinden uyarlanacak

blank

Gecenin Ucunda Dizisi

Gecenin Ucunda dizisi Peride Celal’in Gecenin Ucunda kitabında uyarlanacak. Neslihan Atagül, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu ve Tuba Ünsall Gecenin Ucunda dizisinin başrol oyuncuları olacak.

blank