2023 Filmler Listesi (2023 de Vizyon Girecek Filmler Vizyon Tarihleri)

2023 Filmler Listesi ile karşınızdayız. 2023 de vizyona girecek yerli filmler arasında Prestij Meselesi, Son Dilek, Kum Zambağı, Güven Bana, Ah Be Birader ve Zevcat gibi filmler var.  Artık 2022’nin son aylarına geldik ve bu aylarda sete çıkan yerli filmler 2023 de vizyona çıkacak. Pandemi döneminde de çekilen ancak sinemaların kapalı olmasından dolayı vizyona giremeyen bazı filmlerde 2023’de vizyona girecek. 2023 de yayınlanacak filmler açıklandıkça 2023 yerli filmler listesi sürekli güncellenecektir. İşte 2023 de vizyona girecek yerli filmler listesi

2023 Yerli Filmler Listesi

Oyun Bitti

Airsoft turnuvasına katıldığını zanneden Cenk ve Takım arkadaşları Rus rakiplerinin teklifini kabul eder ve maç başlar. Rus ekibinin kullandıkları silahlar gerçek çıkar ve ekip şoka uğrar. Bakalım Cenk ve takım arkadaşları bu savaştan kurtulabilecek mi?2023 Filmler Oyun Bitti

Ayşe Filmi

Başrollerinde Binnur Kaya, Menderes Samancılar, Ali Seçkiner, Nazlıcan Demir gibi isimlerin yer aldığı Ayşe Filmi’nin okuma provaları gerçekleşti. Filmin 2013 yılının son aylarında vizyona girmesi bekleniyor.2023 Filmleri Listesi

Zaferin Rengi

Kubilay Aka’nın başrolünde rol aldığı Zaferin Rengi işgal altındaki İstanbul’u konu alacak. Efsane futbolcu Galip Kulaksızoğlu’nun da anıldığı film İstanbul’un direnişi futbol maçları üzerinden anlatılacak. Kubilay Aka, Timuçin Esen ve Necat İşler filmde başrol olarak yer alacak.blank

Her Şey Aşk İçin

2023 Yerli Filmler Listesinde yer alacak Her Şey Aşk İçin filmi oyuncuları arasında son olarak Erşan Kuneri yapımında rol alan usta isim Zafer Alagöz ve Çok Güzel Hareketler 2 programının göz bebeği Safa Sarı başrol olarak yer alıyor. Romantik Komedi türünde olacak film 2023 yılının haziran ayında çekilecek ve yıl sonunda da vizyona girecekblank

Derun

Başrollerinde Furkan Andıç ve Hatice Aslan’ın yer aldığı film 40 yıl inzivaya çekilen Marife ve gençliğindeki aşkı İlyas’ı ve yıllar sonra köyüne temelli döönüş yapan Ateş’i konu alıyor. Hikayesi ile dikkat çeken filmin enarist koltuğunda Makbule Kosif, Yönetmen koltuğunda ise Müge Uğurlar oturuyor.blank

Hayatımız Roman

Oyuncu kadrosunda Cem Belevi, Anıl İlter, Anıl Altan, Aslı Bekiroğlu, Gözde Çığacı, Sarp Bozkurt, Dilara Büyükbayraktar gibi isimlerin yer aldığı Hayatımız Roman filmi şüpheli bir cinayetin ardından cesedin yakınında bulunan iki çok yakın arkadaşın kendilerini cinayet suçundan aklama ve bu zaman diliminde yaşadıkları aşk, komedi dolu anları konu alıyor. blank

Stalker Filmi

2023 yılında vizyona girecek  Stalker Filmi kavgaları yüzünden ayrılıp barışan eğlenceli bir çifti konu alıyor.  Filmde Cem Belevi ve Aslı Bekiroğlu başrol olarak yer alırken kadroda Ulaş İnan Torun, Ali Oğuz Şenol, Zehra İrem Elçin, Ferdi Dursun gibi isimler de yer alıyor.2023 yılında vizyona girecek  Stalker Filmi Oyuncuları belli oldu. Filmde Cem Belevi ve Aslı Bekiroğlu başrol olarak yer alacak.

Oregon Filmi

Kerem Ayan’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı Oregon filminin senaryosunu Ümit Ünal yazacak. Aslı İnandık ve Serkan Çayoğlu’nun partner olarak yer alacağı ve oyuncu kadrosunda Ali İpin ve Alper Saldıran gibi bir çok oyuncunun yer alacağı Oregon filmi 28 Nisan 2023 de beyaz perde de vizyona girecek.

blank

Bihter Filmi

Netflix’in Bihter filmi için geri sayım devam ediyor. Yönetmenliğini Caner Alper ve Mehmet Binay’ın üstleneceği Bihter filminin başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Ebru Özkan ve Nezaket Erden paylaşacak.

blank

Zübeyde Analar Oğullar

Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın hayatını anlatacak olan Zübeyde Analar Oğullar filminin vizyon tarihi 29 Ekim 2023 olacak. ICNN Yapım’ın yapımcılığını üstleneceği Zübeyde Analar Oğullar filminin senaristi lber Tekinsoy olacak. Aslıhan Güner Zübeyde Analar Oğullar filminin kadın başrol oyuncusu olacak.

blank

Aşk Filmi

2023 yılında vizyona girecek olan Aşk Filmi zengin hayallerin peşinde koşan bir yönetmen ile çok ünlü ve güzel bir modelin imkansız aşkını konu alıyor. Centan Roof tarafından yönetilen Aşk Filmi’nin senarist koltuğunda Deniz Denizciler oturuyor. Son zamanların en iddialı filmi olma konusunda büyük yol kat eden Aşk Filmi’nin başrolleri Cemre Baysel ve İlhan Şen’dirAşk Filmi Oyuncuları belli oldu. Filmde Cemre Baysel ile İlhan Şen başrolü paylaşacak.

Nefes – Yer Eksi

Nefes – Yer Eksi filmi 17 Şubat 2023 de beyaz perdede izleyicisi karşısında olacak. Ozan Uzunoğlu’nun yönetmen olarak yer alacağı Nefes – Yer Eksi filminin senaristi Hakan Evrensel olacak. Nefes – Yer Eksi filminin oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Bestemsu Özdemir, Şahin Kendirci gibi usta oyuncular yer alacak.

Nefes - Yer Eksi 2023 yerli filmlerinden biri olacak ve dizi de Murat Yıldırım, hayat verdiği Tayfun Yüzbaşı olarak yer alacak

Kör Noktada Filmi

Berlin Film Festivali Ecounters kategorisinde yarışmaya hak hazanan Kör Noktada Filminin oyuncu kadrosunda Ahmet Varlı, Nihan Okutucu, Katja Bürkle, Müttalip Müjdeci gibi isimler yer alıyor.Berlin Film Festivaline katılmaya hak kazanan Kör Noktada Filmi Oyuncuları belli oldu. Filmde Ahmet Varlı, Nihan Okutucu, Katja Bürkle gibi isimler yer alacak.

Tek Filmi ve Hiç Filmi

Rü Yapım 2022 ağustos ayında Tek ve Hiç adında iki film için sete  çıktı. Birbirleri bağlantılı iki film serisi olacak Tek ve Hiç filmlerinin oyuncu kadrosunda Tamer Levent, Aslıhan Güner ve Onur Tuna yer alacak. Yüzleşmelerim olacağı Tek ve Hiç filminin çekimleri ağustos ayında tamamlanacak ve filmlerin montajları tamamlandığında 2023 başında sinemalarda vizyona girecek.

Tek Filmi ve Hiç Filmi 2023 yerli filmler listesinde yer alıyor Ru yapımın iki filmi olacak

Prestij Meselesi Filmi

2023 filmleri listemizde Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi Prestij Meselesi de olacak. Prestij Meselesi filminin yapımcılığı Med Yapım üstlenecek. Prestij Meselesi filminde Mahsun Kırmızıgül hem yönetmen hem de senarist olarak yer alacak. Prestij Meselesi filminde 1990 yıllar anlatılacak ve o döneme damga vuran Prestij Müzik firmasını ve müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu ve dönemin sanatçıları anlatılacak. Prestij Meselesi Filminin vizyon tarihi ocak 2023 olarak planlanıyor. Prestij Meselesi filminde Mahsun Kırmızıgül’ün gençliğine oğlu Mahmut Kırmızıgül hayat verecek.

prestij meselesi filmi 2023 fimleri arasında yer alacak mahsun Kırmızgül'ün oğlu başrolde yer alacak

Son Dilek Filmi

Taçlı Yapım’ın 2023 de vizyona girecek sinema filmi Son Dilek’in oyuncu kadrosunda arı Ceyda Ateş, Ebrar Alya Demirbilek, Anıl Altan, Seda Akman ve Erkan Bektaş yer alacak. Son Dilek filminin yapımcılığını Mehmet Enver Sarıkaya üstlenirken filmin yönetmen koltuğunda Melek Öztürk yer alacak. Son Dilek filminde babasız büyüyen bir çocuğun hikayesi anlatılacak.

son dilek filmi 2023 yerli filmleri arasında yer alacak çekimler temmuz 2022 de başladı

Kum Zambağı Filmi

Kum Zambağı Filminin oyuncu kadrosunda Mert Turak ve Özge Borak birlikte yer alacak. Kum Zambağı filminde çözülemeyen erkek kadın ilişkileri anlatılacak. Kum Zambağı filminin vizyon tarihi 2023 olarak düşünülüyor.

Kum Zambağı Filmi 2023 filmler listesinde yer alacak. Mert turak ve özge borak bir arada yer alacak

Güven Bana Filmi

Pelin Karahan, Cihangir Ceyhan, Korhan Erduran ve Ufuk Bayraktar’ın başrollerini paylaşacağı 2023 de ekranlara gelecek Güven Bana filminin senaristi Selçuk Aydemir olacak. Erdal Özyağcılar’ın da kadrosunda yer alacağı Güven Bana filminin 2023’e kalabileceği tahmin ediliyor.

güven bana filmi 2023 filmleri arasında yer alacak

Ah Be Birader Filmi

2023 de vizyona girmesi beklenen yerli filmlerden biri de Ah Be Birader filmi oldu. Ufuk Özkan, Anıl İlter, Serkan Kuru ve Ersin Olgaç’ın başrollerini paylaşacağı Ah Be Birader filminin Yönetmenliğini ve senaristliğini Ahmet Kapucu’nun üstlenecek. Ah Be Birader filminin yapımcılığını 2518 Film üstlenecek.

ah be birader filmi 2023 de vizyona girecek filmler arasında yerini aldı. filmde Ufuk Özkan, Anıl İlter, de yer alacak

Zevcat Filmi

Yine 2023’e kalacak filmler arasında gösterilen Zevcat filmi 2023 de vizyona girecek yerli filmler listemizde yerini aldı. Cemal Hünal, Hande Subaşı, Yağmur Ün ve Ebrar Alya Demirbilek’in başrollerini paylaşacağı Zevcat filminin yönetmeni Meryem Beyza Er olacak.

blank

Annesinin Kuzusu Filmi

Annesinin Kuzusu 2023 Filmler Listesinde yerini aldı. Selin Şekerci Kubilay Aka, Necip Memili ve Hatice Aslan’ı başrollerini paylaşacağı Annesinin Kuzusu Filmi Netflix ekranlarında 2023 de izleyicisi karşısında olacağı tahmin ediliyor. Umut Evirgen hem senarist hem de yönetmen olarak Annesinin Kuzusu filminde yer alacak.

annesinin kuzusu 2023 yerli filmler listesinde yerini aldı umut evirgenin filmi

49 Filmi

İsmail Hacıoğlu’nun 2023 de ekranlara geleceği 49 Filmi askeri aksiyon türünde olacak. 49 Filminin yapımcılığını Sadi Canpolat üstlenirken filmin yönetmenliğini Hakan İnan yapacak. 2023 de vizyona girecek yerli filmler listemizde yer alan 49 filminin oyuncu kadrosunda  Saadet Işıl Aksoy, Kerem Alışık, Bade Arazlı ve Doğukan Polat da yer alacak.49 filmi 2023 de ekranlara gelecek yerli filmlerden olacak

2022’nin son aylarında da bir çok film vizyona girecek 2022 de vizyona girecek yerli filmlerin listesi için tıklayınız 2022 de Vizyona Girecek Yerli Filmler Listesi