2024 2025 Yeni Sezonunda Devam Edeceği Açıklanan Diziler

2024 2025 yeni sezonu için hazırlıklar şimdiden başladı. 2023 2024 sezonunda üstün başarı gösteren bir çok dizi için yapımcılar harekete geçti. Başarılı dizilerinin hiç bir kayıp olmadan yoluna devam etmesini isteyen kanalların bütçe ayırması ile yapımcılar da başrol oyuncuları ile gelecek sezon görüşmelerine başladı. Şimdi sizlere 2023 2024 yeni sezonunda ekranlara gelen ve 2024 2025 yeni sezonu için tekrar masaya oturan dizilerin listesini sunacağız.

2024 2025 Yeni Sezonunda Devam Edeceği Açıklanan Diziler

Hudutsuz Sevda

Now TV’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Hudutsuz Sevda dizisi başrol oyuncuları Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Burak Sevinç, Naz Çağla Irmak ve Emre Bulut ile yeni sezon görüşmelerine başlandı. Hudutsuz Sevda dizisi 2024 2025 yeni sezonunda da 2. sezonu ile ekranlarda olmaya devam edecek; ancak kulağımıza gelen bilgilere göre Hudutsuz Sevda dizisinin 2. sezonunda hikaye çok ciddi şekilde değişecek ve ilk sezondan başrol olarak yer alan bir çok oyuncu sezon sonunda Hudutsuz Sevda dizisinden ayrılacak.

Sandık Kokusu

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ ve Necip Memilli’nin başrol olarak yer aldığı Sandık Kokusu dizisi için de 2. sezon onayı çıktı. Sandık Kokusu dizisi çok önemli bir değişiklik olmazsa 2024 2025 yeni sezonunda da ekranlarda olmaya devam edecek. Sandık Kokusu dizisi 2024 2025 yeni sezonunda da çarşamba akşamları ekranlarda olmaya devam edecek. Kuruluş Osman ve Taş Kağıt Makas dizileri ile rakip olan Sandık Kokusu dizisine 2. sezon onayının bu kadar erken verilmesinin de bir amacı var. İzleyiciler devam edemeyecekleri dizileri takip etmek istemiyorlar; Show Tv Sandık Kokusu dizisine erken yeni sezon onayı vererek izleyiciye güven vermeye çalışıyor.

Kuruluş Osman

20 Kasım 2019’dan itibaren ekranlara gelmeye devam eden Kuruluş Osman dizisi 6. sezonu ile de Atv ekranlarında izleyicisi karşısına çıkmaya devam edecek.  Kuruluş Osman dizisinde Burak Özçivit ile 6. sezon sözleşmesi imzalanacak. Burak Özçivit zor da olsa masaya oturtulmaya çalışılacak.

blank

Yalı Çapkını

Her ne kadar bir çok izleyici Yalı Çapkını dizisinden ilk günkü zevkini alamadığını; dizinin çok saçmalaşmaya başladığını söylese de Yalı Çapkını dizisinde işler yolunda. Star TV yönetimi elinde ki tek tutan dizisini kaybetmek istemiyor. Bu nedenle de bir an önce Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncuları 3. sezon için masaya oturacak. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor ve Şerif Sezer Yalı Çapkını dizisinde ilk 3. sezon sözleşmesine imza atacak oyunculardan olacak. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir Yalı Çapkını dizisinin 3. sezonu için çok istekli.

blank

Gaddar

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak ve Erdal Özyağcılar’ın başrolünü paylaşacağı Gaddar dizisi ilk başlarda tek sezon olarak planlanmıştı; ancak Ay Yapım ve Now yöneticileri sınırları zorlayarak Gaddar dizisini devam ettirmek istiyor. Çağatay Ulusoy da Gaddar dizisinin 2. sonu için ikna edildi. Gaddar dizisi 2. sezonunda farklı bir hikayeye geçilecek ve dizi çok daha iddialı olarak 2024 2025 yeni sezonunda ekranlarda olacak.

blank

 Kızılcık Şerbeti

Türkiye’nin en çok konuşulan ve en çok izlenen dizilerinden biri olan Kızılcık Şerbeti dizisi 28 Ekim 20222den beri cuma akşamlarının tartışmasız lideri olmaya devam ediyor. Kızılcık Şerbeti dizisini 3. sezonunda lider olmasını isteyen Show Tv dizisinin yapımcısı Gold Film’den bir an önce başrol oyuncular ile 3. sezon sözleşmesinin imzalanmasını istedi. Kızılcık Şerbeti dizisinin ayağını kaydırmak isteyen bir çok kanal var bu kanallar Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncularına yeni dizileri için teklifler götürüyor; tek amaçları Kızılcık Şerbeti dizisini bitirmek.

blank

Bahar

Bahar dizisinin 2. sezon çalışmalarına da başlandı. Başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın paylaştığı Bahar dizisi 10 ve üzeri reyting alan tek sezon dizisi. Bahar dizisinin bu kadar çok izlenmesinin en önemli sebebi dizinin izleyiciyi mest eden senaryosu. Bahar dizisi yapımcısı MF Yapım senarist Ayça Üzüm’den Bahar dizisinin 2. sezonu için şimdiden çalışmasını istedi. Bahar dizisinin 2. sezonu tam bir doktor dizisi olacağa benziyor.

blank

İnci Taneleri

Kanal D ekranlarında 2024’e damga vuran İnci Taneleri dizisi için de karar verildi. Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka’nın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisi mayıs 2024 sonunda sezon finali yaparak ekranlara veda edecek ve dizi eylül ayında 2. sezonu ile de ekranlarda olmaya kaldığı yerden devam edecek. İnci Taneleri dizisi için Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka ile masaya oturulacak ve 2. sezon sözleşmesine nisan ayında imza atılacak.

blank

Kızıl Goncalar

2024’e damga vuran dizilerden biri de Kızıl Goncalar dizisi olacak. Sezon içinde bir çok kez ceza alan Kızıl Goncalar dizisi yapımcısından toplumu kutuplaştırmaması istenmişti; Kızıl Goncalar dizisi senaryosuna artık çok daha faza dikkat ediliyor ancak dizinin başı RTÜK ile dertte. Eğer RTÜK konusunda ki sorunlar çözebilirse bu durumda NOW TV Kızıl Goncalar dizisi ile yola devam etmek istiyor ve ilk sezonda ki bütçenin bir kaç katını vermeye de şimdiden razı.

blank

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizileri için şuana kadar açıklanmış bir yeni sezon bilgisi yok; ancak bu dizilerin yeni sezonda devam etmesine kesin gözü ile bakılıyor.

Aldatmak,  Ben Bu Cihana Sığmazam ve  Taş Kağıt Makas dizileri için ise işler çok da yolunda gitmiyor; Bu üç dizi de bazı haftalarda iyi sonuçlar alsa da ne yazık ki tutarlı bir reyting sonucuna sahip değiller. Aldatmak,  Ben Bu Cihana Sığmazam ve  Taş Kağıt Makas dizisinin devam edip etmeyeceğine mayıs ayı içinde karar verilecek.

2024 2025 yeni sezonunda devam edeceği açıklanan dizler oldukça sayfamıza eklenecektir.