Teşkilat Güniz Kimdir? (Hamdi’nin Eşi) Özlem Maden Kim?

 

Teşkilat Güniz Kimdir? 5. sezonuyla beraber 22 Eylül 2024 pazar günü izleyicisi ile buluşacak olan Teşkilat dizisinde Güniz karakterine güzel oyuncu Özlem Maden hayat verecek. Güniz, Hamdi’nin eşidir.

Yeni sezonuna bomba bir başlangıç yapan Teşkilat dizisinde köklü bir oyuncu kadrosu değişikliği yaşandı. Dizi’nin yeni başrolleri Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat oldu. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda Sarp Levendoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Cengiz Bozkurt, Yunus Emre Yıldırımer, Selin Genç, Ceyhun Mengiroğlu, Melisa Akman, Ebru Şam, Sibel Aytan, Gizem Ünsal, Murat Han gibi isimler yer alıyor.

Teşkilat Güniz Kimdir?

TRT 1 ekranlarının sevilen yapımı Teşkilat dizisinin 5.sezonunda kadroya yeni bir isim daha dahil oldu. Sevilen dizinin oyuncu kadrosuna Özlem Maden’de dahil oldu. Özlem Maden dizide Güniz karakterine hayat verecek. Güniz, mafya babası Hamdi’nin eşidir.

Özlem Maden Kim?

Teşkilat dizisinde Güniz karakterine hayat verecek olan Özlem Maden 1987 yılında Sakarya’da doğmuştur. 2024 yılı itibari ile 37 yaşının içinde olan güzel oyuncu 166cm boyundadır. Tiyatro ile lise yıllarında tanışan güzel oyuncu lisans eğitiminin ardından oyunculuk dersleri almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2007 yılında yayınlanan Bez Bebek dizisi ile yaşamıştır. Dayan Yüreğim dizisinde canlandırdığı Gülsüm karakteri ile tanınmıştır.

Özlem Maden Dizileri

  • Teşkilat (Güniz)-2024
  • Benim Adım Melek (Gülşad)-2021
  • Kadın-2019
  • Yalancı Damat (Sibel)- 2018
  • Dayan Yüreğim (Gülsüm)- 2017
  • Karagül (Sevda)-2016

Özlem Maden Sevgilisi

İnsatgramda @ozlemmaden kullanıcı adıyla yer alan güzel oyuncunun yaklaşık 150 bin takipçisi bulunmaktadır. Oyuncunun yaptığı paylaşımları ve medyada çıkan haberlerini incelediğimizde sevgilisi hakkında herhangi bir paylaşıma rastlamadık.

Teşkilat Yeni Gelen Oyuncular Dahil Oyuncu Kadrosu İçin Tıklayınız