İnci Taneleri Tilbe Kimdir? Melis Kızılaslan Kim? Sevgilisi

 

İnci Taneleri Tilbe Kimdir? Kanal D ekranlarının en sevilen dizisi İnci Taneleri dizsine yeni bir karakter daha dahil oluyor. İnci Taneleri dizisinde Tilbe karakterine Melis Kızılaslan hayat verecek. Tilbe, Semiramis’in yakın arkadaşıdır.

Yeni sezonuna Ekim ayında başlayacak olan İnci Taneleri dizisi 2.sezonuna bomba bir açılış yapmaya hazırlanıyor. Yeni oyuncuların da kadroya dahil olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Yasemin Conka, Mustafa Yıldıran, Onur Akbay, Muhammet Kulu, Alaz Demir, Ümit Beste Kargin, Özgün Çoban, Orkuncan İzan, Kayra Sır, Begüm Atak, Zeynep Ilgın Çelik, Gözde Kocaoğlu, Yılmaz Erdoğan gibi isimler yer alıyor.

İnci Taneleri Tilbe Kimdir?

Kanal D ekranlarında her perşembe izleyicisi ile buluşan İnci Taneleri dizisinde Tilbe karakterine güzel oyuncu Melis Kızılaslan hayat verecek. Tilbe, bir başka yeni karakter olan Semiramis’in en yakın arkadaşı olarak izleyici ile buluşacak. Tilbe renkli kişiliği ile dikkat çekecek. Bakalım Semiramis ve Tilbe’yi nasıl olaylar bekliyor olacak?

Melis Kızılaslan Kim?

İnci Taneleri dizisinin oyuncu kadrosuna son olarak dahil olan Melis Kızılaslan, 1990 doğumludur. 2024 yılı itibari ile 34 yaşının içinde olan oyuncu Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra Türkan Şoray’ın gösterisinin koordinatörlüğünü ve solistliğini de üstleniyor. Tiyatro ile başlayan kariyerine dizi oyunculuğu ile devam etmiştir. İlk profesyonel oyunculuk deneyimini 2021 yılında Kalp Yarası dizisi ile yaşamıştır.

Melis Kızılaslan Dizileri

  • İnci Taneleri- Tilbe
  • Ya Çok Seversen- Nergis
  • Yargı- Dila
  • Kalp Yarası- Ayten

Melis Kızılaslan Sevgilisi

İnstagramda @melis.kizilaslan kullanıcı adıyla yer alan güzel oyuncunun yaklaşık 30 bin takipçisi bulunmaktadır. Oyuncunun hesaplarını incelediğimizde sevgilisi hakkında herhangi bir bilgiye rastlayamadık.

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan’lı İnci Taneleri Tam Liste Oyuncu Kadrosu İçin Tıklayınız