Taş Kağıt Makas Neden Final Yaptı? Final Tarihi Ne Zaman?

 

Kanal D ekranlarında her hafta çarşamba günü izleyicisi ile buluşacak olan Taş Kağıt Makas dizisi için final kararı alındı. Bu haberimizde Taş Kağıt Makas Neden Final Yaptı? Final Tarihi Ne Zaman? sorularına yanıt bulacağız.

Kanal D ekranlarının en sevilen yapımlarından birisi olan Taş Kağıt Makas dizisi oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Aytaç Uşun, Ozan Güven, Burak Yörük, Hüseyin Avvni Danyal, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen, Kemal Yazıcı, Burcu Halaçoğlu, Hande Doğandemir gibi isimler yer alıyor.

Taş Kağıt Makas Neden Final Yaptı?

Yeni sezon açılışını 18 Eylül 2024 Çarşamba günü yapan Taş Kağıt Makas dizisinde işler hiç yolunda gitmiyor. İzlenme sayılarında bir hayli çöküş yaşayan dizi için final kararı alındı. Böylelikle Taş Kağıt Makas dizisi 19. Bölümüyle beraber final yapacak.

Geçtiğimiz sezon ortalama 3.00-4.00 arası reyting skorları alan Taş Kağıt Makas dizisi bu sezon başında yaklaşık 1 reyting skoru düşürerek kanalın beklediği rakamların çok çok altında kaldı. Başrollerinde Ekin Koç, Burak Yörük, Serra Arıtürk gibi isimlerin yer aldığı dizi 19.Bölümüyle beraber final yapacak. Bu durum Taş Kağıt Makas dizisinin sevenlerini bir hayli üzdü.

Taş Kağıt Makas Final Tarihi Ne Zaman?

Kanal D ekranlarının sevilen yapımı Taş Kağıt Makas dizsinin izlenme sayılarındaki düşüklüğü sebebiyle 19.Bölümüyle beraber final yapacağı öğrenilmişti. 2.Sezonunu 15.Bölümüyle beraber 18 Eylül Çarşamba günü açan dizi 16 Ekim 2024 Çarşamba günü final yapacak.

Taş Kağıt Makas Dizisi Tam Liste Oyuncu Kadrosu İçin Tıklayınız