Yalan Kerim Neden Ayrıldı? Atakan Hoşgören Neden Yok?

 

Yalan Kerim Neden Ayrıldı? Kanal D ekranlarının sevilen yapımı Yalan dizisinde yeni bir veda daha yaşandı. Dizide Kerim karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Atakan Hoşgören’in veda ettiği öğrenildi.

Kanal D ekranlarında her Cumartesi izleyicisi ile buluşan Yalan dizisi oyuncu kadrosunda Aslıhan Güler, Atıf Emir Benderlioğlu, Feyyaz Duman, Özge Borak, Yeşim Ceren Bozoğlu, Renan Bilek, Eylül Tumbar, Sabriye Kara, Ozan Yiğit, Kubilay Tuncer, Serra Pirinç gibi popüler ve deneyimli isimler yer alıyor.

Yalan Kerim Neden Ayrıldı?

Yalan dizisinde Kerim’in ayrılığı ekran severleri şoka uğrattı. Sevilen karakter Kerim’e yakışıklı oyuncu Atakan Hoşgören hayat veriyordu. Kerim karakterinin vedası ise herkesi şoke etti. Atakan Hoşgören yeni projelerde rol almak için Yalan dizisine veda etmiş oldu.

19.Bölümüyle beraber 12 Ekim 2024 Cumartesi günü diziye veda eden Atakan Hoşgören, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla set arkadaşlarına ve ekibe teşekkür mesajlarını da iletti. Yapımcı ile anlaşamayan Atakan Hoşgören, yeni projeleri değerlendirmek amacıyla sevilen diziye veda etmiş oldu.

Atakan Hoşgören Yalan Dizisi Neden Yok?

Yalan dizisinde Kerim karakterine hayat veren Atakan Hoşgören hayat veriyordu. Kerim, Her cumartesi izleyicisi ile buluşan Yalan dizisinde Emin Bey’in oğlu karakteriyle herkes tarafından çok seviliyordu. Atakan Hoşgören, 12 Ekim 2024 Cumartesi günü yayınlanan 19.Bölümüyle sevilen diziye veda etmiş oldu.

Yalan Dizisi Yeni Gelen ve Ayrılan Oyuncular Dahil Tam Liste Oyuncu Kadrosu İçin Tıklayınız