Rüya Gibi 20 Ocak Neden Yok? 8.Bölüm Ne Zaman? Gün Mü Değiştirdi?

Show TV ekranlarında 2026 sezonunda izleyicisi ile ilk kez buluşan Rüya Gibi dizisi 20 Ocak 2026 Salı günü yayınlanmayacak. Bu haberimizde Rüya Gibi 20 Ocak Neden Yok? 8.Bölüm Ne Zaman? Gün Mü Değiştirdi?  sorularına yanıt bulacağız.

Show TV ekranlarının sevilen yapımı Rüya Gibi dizisi etkili senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Sevilen dizinin oyuncu kadrosunda Seda Bakan, Uğur Güneş, Ahsen Eroğlu, Emre Bey, Devrim Yakut, Şebnem Bozoklu, Celil Nalçakan, Yeliz Korkmaz, Yağmur Özbasmacı, Menderes Samancılar gibi popüler ve deneyimli isimler yer alıyor.

Rüya Gibi 20 Ocak Neden Yok?

Mahalle kuaförü iken birden hayatı değişen ve eski adetlerine devam eden Aydan ve başarılı iş adamı Emir’in sansasyonel hikayesinin konu olarak ele alındığı Rüya Gibi dizisi 20 Ocak 2026 Salı günü yayınlanmayacak. Rüya Gibi dizisi için düşük reyting sebebi ile Pazar gününe alındı. Dizinin 8.bölümü 25 Ocak Pazar 20.00’da Show TV ekranlarında olacak.

Rüya Gibi 8.Bölüm Hangi Gün?

Başrollerinde Seda Bakan ve Emir Güneş’in yer aldığı Rüya Gibi dizisinin 7.bölümünde adeta hüsran yaşandı. Dizinin 7.bölümü reyting kırıklığına uğradı ve çok az izlendi. İzlenme sayısının azalmasındaki bir sebep de atv’de yayın hayatına başlayan A.B.İ dizisi oldu. Düşük reyting alınması sebebiyle dizi, pazar gününe alınmış oldu.

Show TV ekranlarında he pazar 20.00’da izleyicisi ile buluşacak olan Rüya Gibi Dizisi Tam Liste Oyuncu Kadrosu İçin Tıklayınız