Sev Yeter 49. Bölüm Özeti 23 Ağustos Fragmanı İşita Rumi’yi Tokatladı

Sev Yeter dizisinde Simmi nin mutsuz olması ailede huzursuzluk oluşturmaktadır. Bundan en fazla etkilenen ise İşita dır. Simmi İşita nın kocasına iftira attığını düşünmektedir. Romi Sarika ile olan ilişkisini gün geçtikçe artırmaktadır. Simmi evden dışarı çıkarken Raman onu durdurmaya çalışıyor. İkili merdivende oturup konuşmaya başlıyor. Simmi insan ilk aşkını unutamıyor diye söze giriyor. Ancak Raman Parmit’in iyi biri olmadığını söylemeye çalışıyor. Simmi İşita yı görünce Raman’ı terkediyor. Sev Yeter 49. Bölüm 23 Ağustos Perşembe Özeti devam ediyor.

Sarika ve Romi birlikte taksiden iniyorlar. İşita Sarika yı uzaktan görüyor. Sarika nın elbisesi takılınca eğilip onu kurtarmaya çalışıyor. Romi Sarika yı gizlice kameraya çekiyor. İşita Romi yi görüyor. Sarika elbisesini kurtarıp İşita nın yanına gelirken İşita da Romi nin yanına gidiyor ve ona tokat atıyor. Geçmişte Mihika ya yaptığın hatadan hiç mi ders çıkarmadın diyerek Romi yi azarlıyor. Akşam saatlerinde Raman ve İşita, Simmi’den bahsediyor ve ilk aşkları terketmenin çok zor olduğunu söylüyorlar. Ertesi gün İşita kliniğe gidiyor. Sarika ya Romi nin arayıp aramadığını soruyor. Sarika armadığını söylerken onunla sadece arkadaş olduklarını söylüyor. 

İşita meslektaşının tatilde olduğunu söyleyerek önemli bir hastasıyla ilgileneceğini söylüyor. Raman İşita nın mutsuz olduğunu düşünerek onu ofisine yemeğe çağırıyor. İşita toplantım var ama yine de geleceğim diyor. Raman’ın ofisine geldiklerinde yemeğe başlıyorlar. İşita yarın önemli bir toplantısı olduğunu söyleyerek Ruhi yi almasını ya da Bhalla ya söylemesini isterken Raman İşita ya geçmişin Subbu olabilir ama geleceğin Ruhi diyor. Romi onları yemek yerken görünce Sarika nın yalnız olduğunu düşünerek seviniyor. Sev Yeter 49. Bölüm 23 Ağustos Perşembe Özeti devam ediyor.blank

Romi fırsattan istifade Sarika ile konuşmaya gidiyor ancak Sarika onunla konuşmak istemiyor. Bu sırada İşita da geliyor ve Romi ye sen akıllanmayacaksın diyerek tepki gösteriyor. Sarika Romi ile arkadaş olduklarını ve bana yardım etmek için geldiğini söyleyince İşita afallar. Romi klinikten ayrılıyor. Akşam İşita Romi nin odasına gidiyor. Romi işe yaramaz bir adam olduğunu söylüyor. Raman beni azarlarken Sarika bana sahip çıktı diyor. Fotoğraf hobisinden bahsederek Simmi nin bebek resimlerini gösteriyor. Sarika ya karşı gerçekten duyguları olduğunu söylüyor. blank

Ashok ve Parmit Raman’ın kardeşi Mihika hakkında bir şeyler düşünerek gülüyorlar. Ruhi ve Sharavan bilgisayar oyunu oynamak istiyor ancak büyükler karşı çıkıyor. Akşam birlikte kriket maçı oynamaya karar veriyorlar. Bhalla ailesi ve İşita nın ailesi arasında amansız bir mücadele olacaktır. Bakalım maçı kim kazanacak. Sev Yeter 49. Bölüm 23 Ağustos Perşembe Özeti sona erdi.

Sev Yeter 23 Ağustos Fragmanı

Sev Yeter 49. Bölüm Özeti 23 Ağustos Fragmanı İşita Rumi’yi Tokatladı (1 Yorum)