Sev Yeter 201. Bölüm Özeti 27 Mart Fragmanı Raman Şagun İle Evleniyor

Sev Yeter dizisinde İşita ve Raman bir araya gelmişlerdi. Raman, Pihu yu kucağına alıyor ve İşita dan uzaklaşıyor. Ruhan, İşita ve Raman’ı bir araya getiren Pihu dan da nefret ediyor. Pihu nun babasını elinden aldığını düşünüyor. Aliya Mani ile telefonda görüşüyor ve İşita nın düğüne katıldığını söylüyor. Ruhan dışarda Nidhi ile karşılaşıyor. Benden habersiz düğüne nasıl katılırsın diye onu azarlayarak bir odaya sokuyor ve eline kırbacı alıp onu dövmeye çalışıyor. Ruhan kırbacı tutuyor ve ailesinden nefret ettiğini söylüyor. İşita, Pihu ve Raman’ın bir araya gelmesine izin vermeyeceğim diyor ve sen dersen yapacağım diyor. Nidhi İşita nın yaşadığını öğrenince şaşırıyor.

Sev Yeter 201. Bölüm Özeti

Ruhan’ın onlardan nefret etmesi hoşuna gidiyor. Mihaka ve Romi nin düğün ritüelleri sona eriyor. Mihika İşita ile görüşmek istiyor. Ona senin varlığın bile aileleri bir araya getirdi şimdi onları birleştirmek için burada kalacaksın diyor ve ondan söz istiyor. İşita ondan mutlu olmasını istiyor. Ayrıca daha sonra düğün hediyesini getirmesini istiyor. İşita Aliya ile birlikte eve geliyor ve kendisini düğüne götüren Aliya ya teşekkür ediyor. Aliya ise İşita yı düğüne götürdüğü için pişman çünkü İşita kendisinden ve babasından uzak kalacak. Mani İşita ya neden düğüne gittin diye sorar. İşita kardeşinin düğünü olduğunu söyler.

Mani oraya Raman’ı görmeye mi gittin der. İşita hayır diyor benim yüzümden Bhalla ve Iyer ailelerinin kavgalı olduğunu öğrendim diyor ve onların birleşmeleri gerektiğini söylüyor. Amacım Raman’a açıklamada bulunmak falan değil diyor. Mani yarın Ruhan ile çekim olacağını söylüyor ve İşita dan dinlenmesini istiyor. Ertesi gün Ruhan reklam çekimleri için hazırlık yapıyor ancak Raman ve Mani Ruhan ile anlaştıklarını söylüyorlar. İşita Mani nin yanına geliyor ve Ruhan’ın Raman’ın şirketi ile anlaştığından haberin var mıydı diye soruyor. Mani bildiğini ancak uçak kazasından dolayı bir türlü haber veremediğini söylüyor. Ayrıca vurulduğunda seni hastaneye götüren ve kurtulmanı sağlayan Raman’dı diyor. İşita kendine gönderilen beyaz zambakları hatırlıyor.

Raman onları dinliyor ve keşke o gün yaşaman için hastaneye götürmeseydim diyor ve ölmesinin kendileri için daha hayırlı olduğunu söylüyor. İşita ağlıyor. Bayan Bhalla temizlik için depoya gitmiştir. Arkasından Adi de girer ve Bayan Bhalla nın İşita ve Raman’ın fotosu karşısında ağladığını görür. Bhalla ondan bu resmi Raman’ın odasına asmasını ve 7 yıl önceki gibi çiçeklerle süslemesini ister. Adi Raman buna çok kızar der ancak Bhalla merak etmemesini ister. İşita çantasını toplar ve ailesini birleştirmek için Amma’nın evine yerleşmeye karar verir. Aliya ya da eğer birşey isteyecek olursan beni ara der. Aliya İşita nın bir daha evlerine dönmeyeceğini düşünüp üzülür. blank

Sev Yeter 27 Mart Özeti

Raman eve çok sinirli gelir. Odasında İşita ya ait resimleri görünce daha da sinirlenir. İşita ya ait eşyaları ve resimleri toplar ve kapının önüne atar. Bu sırada İşita da gelir ve Raman’ın eşyalarını yakmak üzere olduğunu görür. Tüm aileler kapıdadır. Şagun İşita yı görünce şok olur. Raman İşita dan nefret ettiğini söyler ve ona ait ne varsa yok edeceğini söyler. Şagun’a döner ve ona evlilik teklifinde bulunur. Herkes şok olmuştur. Raman Şagun’un elinden tutup eve götürürken İşita da Amma’nın evine gider. Annesine burda kalamayacağını söyler. Annesi seni çok seviyoruz der ve kalmasını ister. İşita ben buraya aileleri birleştirmek için gelmiştim ama daha fazla soruna sebeb oldum der ve gideceğini söyler. Amma biz senin için önemli değiliz diye ağlar. blank

Raman Mihir’i arar ve Şagun ile evleneceğini söyler. Düğünlerinin sade olacağını ve yüzünü görmek istemediğim kişileri çağırma der. Mihir, Raman’ın neden 7 yıl beklediğini düşünüyor. Ruhi, Raman’ın Pihu’a olan sevgisini ve gülümsemesini hatırlıyor. Şapkasını çıkartarak saçlarını serbest bırakıyor ve gerçek kimliğini ne zaman ortaya çıkaracağını düşünüyor. Bu sırada Nidhi geliyor ve Ruhan’ı tokatlamak için elini kaldırıyor. Bu sırada ona telefon geliyor ve Şagun’un Raman ile evleneceğini öğreniyor. Ardından Ruhi ye bundan sonra Ruhan olmana gerek yok diyor ve Ruhi gibi giyinebileceğini, Şagun’Un Raman ile evleneceğini söylüyor. Ruhan ağlıyor. blank

Vandu Şagun’u görüyor ve Raman ile evlenmesini desteklediğini söylüyor. İşita nın mutlu olmasını istediğini bu yüzden Raman’ın hayatından tamamen çıkmasını istediğini söylüyor. Şagun Raman’ın gözlerinde sadece intikam olduğunu bu yüzden İşita ya her zaman nefret edeceğini düşünüyor ve Vandu nun haklı olduğunu düşünüyor. Ardından Şagun ile Adi konuşur ve İşita hayatımıza girince böyle bir evliliği nasıl yaparsın diye tepki gösterir. Şagun bu evliliği herkesin iyiliği için yaptığını söyler. Ruhi, Isita’yı Mani ile görüyor. Senaryoyu fırlatıp sinir krizi geçiriyor. Mani, Ruhan’a sorununun ne olduğunu soruyor. Ruhi senaryodan şikayet ediyor ve bu ucuz sıkıcı senaryoyu değiştirmesini istiyor. Ruhi ayrılıyor. Mani senaryonun değiştirilmesini istiyor. Adi ise Raman ve İşita yı aynı senaryoda buluşturmak için bir plan yapıyor. Sev Yeter 27 Mart Çarşamba Özeti sona erdi.

Sev Yeter 201. Bölüm Fragmanı

Sev Yeter 201. Bölüm Özeti 27 Mart Fragmanı Raman Şagun İle Evleniyor (5 Yorum)

  1. Raman KİBİRLİ,BENCİL,İNATÇI,NANKÖR,VEFASIZ..
    Ne kadar kötü huy varsa hepsi Raman’da.
    Demek ki bir insanda bütün kötü huylar olabiliyormuş.

  2. bence cok sacma neden raman okadar cok kadinla evleniyor neden sadece raman ishita neden baskasiyla evlenemiyor

  3. Raman seni kullandı bunu artık anlaman gerekiyor İshita!
    Raman gerçek yüzünü gösterdi!
    Raman’ın aşkı sahteydi.O seni değil hep Shagun’u sevdi.

  4. İşita.bu.hala. neyin.kafası.hakaret.edilmeyi.çokmu.özledin.Raman. denen.pislik.seni.hep.maşa.gibi.kullandı.önce.ruhi.sonra.adı. sonra.ailesi.işi.bitti.o.hep.pislik.şagunu. sevdİ. Artık.gururunu. varsa.çek.git.

  5. Raman ancak Shagun’u sevsin! PİSLİK RAMAN!
    İshita sen üzülme!
    Raman seni sevmedi sen de onu sevme!