Muhteşem Kraliçe 9. Bölüm Özeti 21 Haziran Fragmanı Dokman Savaşa Gidiyor

Muhteşem Kraliçe dizisinde Dokman, Yu Şin’in eğittiği hawrangların bir askeri olmuştur. Eğitim çok acımasız geçiyordur. Bu arada diğer Hawrang grubu Yu Şin’in grubunu sürekli taciz ederek kılıç düellosuna davet ediyordur. Kim Yu Şin bunun intihar olacağını düşünüyordur. Muhteşem Kraliçe 9. Bölüm Özeti başlıyor.

Dokman zorşartlar altında ve kız olmasından kaynaklanan nedenlerden dolayı talimlerde zorlanıyor ve sürekli ceza alıyor. Şilla imparatorluğu ise Bekçe ordusunun saldırıları karşısında kaleleri kaptırmaktadır. Mişil’in isteği ile kaleleri yeniden ele geçirmek için oğlu Ho Jong 10 000 kişilik orduyla gidiyor. Dokman ise prenses olduğunu bilmeden keşiş zannettiği Çonmyong ile görüşmeye devam ediyor. Ondan sürekli Munno yu soruyor. Çilso’nun Munno ile birlikte kaybolduğunu öğreniyor.

Diğer Hawrang grubu Dokman’ın kız mı erkek mi olduğunu öğrenmek için onu soymaya çalışıyor. Dokman direnirken diğer arkadaşlarının haberi oluyor ve yardıma koşuyor. Dokman ve arkadaşları çok kötü bür şekilde dayak yiyorlar. Yu Şin bu duruma çok sinirlense de askerlerinin düello yapacak kadar iyi olmadığını düşünerek bu hakarete sessiz kalıyor. Ertesi gün diğer Haerang grubu Yu Şin’e bayraklarının çiğnendiğini ve bayrağın yanında bir kuşak bulduklarını söylüyorlar. Bu kuşak Yu Şin’in adamlarına ait olduğu için onlarla düello istiyorlar. Bu Hawrang kurallarına göre mecburidir.

Haçong’un başarısız olması üzerine Mişil, Efendi Solon’un orduların başına geçmesini ve Bekçi ile savaşmasını istiyor. Prenses Çonmyung, mavi ejderlerle, Yu Şin’in adamları Kar Çiçeği Hawranglarının kılıçla dövüşmelerine engel olacağını söylüyor. Yu Şin düellodan bir gece önce askerlerine ne yapacaklarını anlatıyor. Dokman’a ise arkasında savaşmasını öneriyor. Dokman arkadaşlarım ölürken ben nasıl sizin gölgenizie sığınırım diye kızıyor. Çonmyung da Dokman ile buluşuyor ve ondan kaçmasını istiyor. blank

Ertesi gün düello için meydana giden Kim Yu Şin ve askerleri büyük bir sürprizle karşılaşıyor. Bütün Hawranglar Bekçi ile yapılan savaşta birlikte savaşacaklardır. Bu savaşta Yu Şin’in emrindeki ejder çiçeği başka bir grubun emrine verilir. Çonmyung Yuşin’e Dokman’ı emanet eder. Onu sağ salim getirmesini ister. Çonmyung, Yu Şin giderken ona vereceği hediyeyi vermeye cesaret edemez. Daha önce onu bebeğinin babası Yong Su ya vermiş ancak Yong Su savaştan geri dönememişti.

Efendi Solon’un komutasındaki ordu kamp alanına gelmiştir. Burada iki hawrang grup karşılaşır ve yine birbirlerine girerler. Onları komutanları güçlükle ayırırken Solon çadıra gelir. Kim Yu Şin’in kendisiyle birlikte kaleye saldıracağını söyler. Bu karar Dokman ve diğerlerinde şaşkınlık yaratır. Muhteşem Kraliçe 21 Haziran Özeti sona erdi. blank