Bıçak Sırtı 18. Bölüm Özeti 3 Kasım Sanskar Deli Değilmiş

Bıçak Sırtı dizisinde işler karışmaya devam ediyor. Lakşi Sanskar’ın intihar edeceğini söylemesi yüzünden Ragini ile evleniyordur. Bu durumu Swara ile de paylaşır ve onu çok sevdiğini söyler. Swara kardeşinin duyguları ile oynanmasına tepki gösterir ve bu evliliğin olacağını söyler. Lakşi zor durumdadır. Bıçak Sırtı 18. Bölüm Özeti başlıyor.

Bıçak Sırtı 3 Kasım Özeti

Lakşi duygularını sesli olarak ifade ederken Sanskar arkasındadır. Lakşi annesinin olduğunu düşünerek arkasına döner ancak Sanskar’ın olduğunu görünce şok olur. Sanskar iyi bir tokat patlatır kardeşine ve herkese Swara’yı sevdiğini söyleyeceğim diye koşmaya başlar. Lakşi de onun peşinden gider. Ragini için nişan ritüelleri devam ediyordur. Swara, eğer Ragini ile evlenmezsen kendimi atarım deyince Lakşi Ragini ile bu evde kalmaya devam edeceğini söyler.

Swara Lakşi’yi duyar ve dışarı çıkar. Lakşi de peşinden gider. Swara kardeşim oyuncak değil diyerek tepki gösterir. Lakşi kimsenin mutluluğu umrumda değil diyerek gözlerini kapar. Swara Lakşi’ye doğru gelen bir kamyonu farkeder ve bağırır ancak Lakşi duymaz. Swara koşarak Lakşi’nin üzerine atlar ve onu kurtarır. Ragini ise Swara’yı soruyordur. Sumi onu aramak için dışarı çıkar.

Lakşi ve Swara ayağa kalkarken Lakşi yaşamak için senin güvenine ihtiyacım var der. Ondan yanlış düşünmemesini ister. Bu sırada Sumi karşılarında onlara bakıyordur. Lakşi Sanskar’ın intiharını önlemek için Ragini ile evlenmek zorunda olduğunu ve başkasını sevdiğini Sumi’ye söyler. Sumi şoktadır. Swara’ya bundan haberin var mıydı diye sorar. Swara bu nişanı durdurmaları gerektiğini söyler. Sumi ani gelişen bu olay karşısında ne yapacağını bilemiyordur.

Sanskar odasına girer ve kapıyı kapatır. Kunal diye birisinden telefon gelir ve teklifi artırmasını ister. Sanskar karşısında annesini görünce şok olur ve deli gibi davranmaya devam eder. Ancak annesi gerçeği söyleyene kadar kafasını duvara vurmaya başlar. Sanskar ondan durmasını ister ve gerçeği anlatır. Buraya Durga ve Lakşi’nin hayatlarını mahvetmeye geldim der. Lakşi’nin tek hatasıyla benim hayatım mahvoldu der. Durga’nın toplum için yaşadığını ancak şimdi aynı toplumdan tekme yiyeceğini söyler. Şirketin çoktan mahvolduğunu belirtir. Planlarını tamamlamak için deli gibi davranması gerektiğini söyler ve annesinden bir şey söylememesini ister.

Bu sırada Sumi, Lakşi ve Swara gelirler. Sanskar ve Ragini nişan yüzüklerini takmak için bir araya gelirler. Sumi Lakşi’nin itiraflarını düşünür ve Ragini nin mutlu olamayacağını düşünerek numaradan bayılır. Nişan yüzüğü yere düşer. Swara su getirir ve onu ayıltmaya çalışır. Sumi kendisine geliyor gibi yapar ve iyi olduğunu söyler. Eve gitmek istediğini söyleyince herkes şok olur. Ragini de annesi iyi olmadan bu merasimin yapılmasını istemeyince Şekar ve ailesi giderler.

Sumi eve gelince Dida’ya nişanın olmaması için baygınlık geçirdiğini söyler. Ragini’nin evlenmesine izin veremezdim derken Şekar ve Dadima’da onu dinliyordur. Şekar ve Dadima uzaklaşırken Sumi Lakşi’ni başka birisini severken Ragini ile evlenmesine izin veremezdim diyor. Lakşi de annesine Ragini ile evlenmeyeceğini Swara’yı sevdiğini söyler. Sanskar Sumi’nin oyunculuk yaparak bayıldığını annesine söyler. Lakşi’nin Swara’yı sevdiğini annesine söylerken duydum der. Asla onların birleşmesine izin vermeyeceğini söylerken Sujata sırıtıyordur. blank

Ragini Sumi için doktor getirir. Lakşi Swara’yı arar ve Ragini için konuşmak ister. Swara son bir defa daha konuşacaklarını söyleyerek dışarı çıkar. Lakşi’nin dışarı çıkmasının ardından Sujata hemen Dadima’yı arar ve Ragini hakkında konuşmak istediğini söyler. Yanında Şekar’ın da gelmesini ister. Dadima ve Şekar Sujata ile buluşurlar. Sujata onları Swara ile Lakşi’nin buluşacağı yere getirmiştir. Şekar ne söylemek istiyorsunuz diye sorar. blank

Sujata yarı ağlamaklı sesiyle Lakşi’nin Ragini ile evlenmek istemediğini söyler. Dadima ona tepki gösterirken Lakşi neden evlenmek istemiyor der. Sujata onu Swara’yı sevdiğini söyler. Şekar ve Daidma şoktadır. Bıu sırada Lakşi ve Swara Ragini hakkında konuşuyordur. Lakşi beni anlamanı istiyorum diye Swara’nın ellerini tutar. Dadima onların sesini duyar ve o tarafa bakar. Gördüğü şey Sujata’yı haklı çıkarır niteliktedir. Lakşi bundan sonra da en azından arkadaş olarak kalmak istediğini söyler.blank

Lakşi diz çöker ve onu sevdiğini tekrarlar ve arkadaş olarak kalalım der. Şekar ve Dadima şoktan şoka giriyordur. Şekar Sujata’dan özür diler ve eve döner. Sujata onlar giderken gülüyordur. Swara da yanlış sonuçtan dolayı suçlusun diyerek Lakşi’yi terkeder. Swara eve geldiğinde gergin ortamda Şekar ve Dadima’yı görür. Bıçak Sırtı 3 Kasım Özeti sona erdi.

Bıçak Sırtı 18. Bölüm Fragmanı