Yılmaz Erdoğan ile Öğrence Hangi Gün Tekrarı Ne Zaman Hangi Kanalda

Yılmaz Erdoğan ile Öğrence programı 7 Kasım Cumartesi 20.00 Trt 2 ekranlarında izleyicisi karşısında olacak. Bir çok yazarın saatliği 500 TL’ye verdiği yazarlık dersini usta yazar Yılmaz Erdoğan  televizyon karşısında ücretsiz verecek. Yılmaz Erdoğan güldürürken öğretecek.

Yılmaz Erdoğan ile Öğrence programı Trt 1 de değil Trt 2 ekranlarında izleyicisi karşısında olacak; Trt 1 ekranlarında cumartesi akşamları ise Gönül Dağı dizisini görebilirsiniz.

Daha önce Organize İşler 2: Sazan Sarmalı, Vizontele Tuuba, Ekşi Elmalar, Dedemin Fişi, Patron Mutlu Son İstiyor ve  Olacak O Kadar gibi projelerde senarist olarak yer alan Yılmaz Erdoğan  Yılmaz Erdoğan ile Öğrence programında yazarlığın tüm yönlerini izleyicisine anlatacak.

Yılmaz Erdoğan ile Öğrence Hangi Gün

Yılmaz Erdoğan ile Öğrence her hafta cumartesi 20:00’da ekranlarda olacak.

Yılmaz Erdoğan ile Öğrence Programının Tekrarı Hangi Gün

Yılmaz Erdoğan İle Öğrence programının 1. bölüm tekrarı 8 kasım pazar 16:00 da yine Trt 2 ekranlarında olacak.

Yılmaz Erdoğan ile Öğrence Hangi Kanalda

Yılmaz Erdoğan ile Öğrence  sadece Trt 2 ekranlarında ve Trt 2’nin  sosyal medya sayfalarında olacak.

Yılmaz Erdoğan Kimdir Yazarlığı Nerede Öğrendi

Yılmaz Erdoğan 4 kasım 1967 Hakkari doğumludur ve 53 yaşının içindedir. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi okumak için İstanbul’a gelse de okulu yarıda bırakı kendisini tiyatroya adadı ve senaristiği çok beğenilince Levent Kırca´nın ‘Olacak O Kadar’ isimli tv programın baş yazarı olmayı başardı. Doğuştan bir yazma yeteneği olan bir isimdir. Özel bir yazarlık eğitimi yoktur. Bugün BKM diye bilinen Beşiktaş Kültür Merkezi’nin kurucularından olan Yılmaz Erdoğan kendini geliştirmeyi seven ve iyi bilen bir yazardır.

Yılmaz Erdoğan ile Öğrence Tanıtım Fragmanı