Çocukluk Dizisi Ali Kağan Gerçekte Kimdir? Mahir ve Gülay’ın Oğlu

Çocukluk dizisi yayınlandığı her bölüm ile izleyicinin dikkatini çekmeyi başarıyor. Bir çok izleyici Mahir ve Ayşegül karakterlerinin aralarında ki yaş farkından dolayı ilişkilerine karşı çıksa da yine de Mahir ve Ayşegül aşkı şimdilik izleyicinin genel olarak hoşuna gitti ve oldukça farklı bulundu.

Çocukluk Dizisine Demir Geliyor

Çocukluk dizisine Mahir ve Gülay’ın kaybolan oğlu olarak Demir isimli bir çocuk dahil olacak. Demir yıllar önce anne ve babasından koparılarak kaçırılmış bir çocuktur. Demir’i kaçıran kadın ona kendi oğlu olduğunu onu almaya gelecek aileye iyi davranması gerektiğini hapisten çıkınca onu tekrar alacağını söylemiş bu nedenle de Demir Mahir ve Gülay’a gerçek anne babası gibi davranıyor ancak annesinin onu kaçıracağı günleri bekliyor; ancak bizim ulaştığımız bilgilere göre Demir gerçek Ali Kağan değil. Görkem Mete DEMİR Çocukluk dizisine Demir karakteri ile dahil olacak.

Görkem Mete DEMİR Kimdir?

Bir Litre Gözyaşı dizisinde Deniz karakteri ile yer alacak olan Görkem Mete Demir 2008 yılında İstanbul da dünyaya geldi ve 12 yaşında  7. Sınıf öğrencisi olan Görkem 130 cm boyunda 45 kg ağırlığındaki Mete son olarak Vuslat dizisinde oynamış ve artık bir televizyon yıldızıdır. Küçük yaşta olmasına rağmen bir çok dizide oynamıştır. Görkem Mete Demir aynı zamanda reklam filmlerinde de boy göstermiştir. Görkem futbol ve yüzmeden hoşlanmaktadır. Ayrıca Hande Aytar bebek ve çocuk ajansında faaliyetlerine devam etmektedir.

Çocukluk Dizisi Ali Kağan Kimdir?

Çocukluk dizisinde Ali Kağan’ın Mahir’in çok küçük yaşlardan beri yanında olan ve kimse tarafından evlatlık alınmayan Hayalet olduğunu düşünüyoruz. Hayalet daha küçükken annesi tarafından Mahir’e emanet edilmiş. Bilindiği üzere bize dizi de Hayalet’in gerçek isminin Burak olduğu ve onun hem annesin hem de babasının olduğu söylendi; ancak dizilerde her zaman her şey söylendiği gibi olmuyor. Hayalet’in bize anlatılan gerçek hayat hikayesi baba mantıklı gelmiyor. Öğrendiğimiz kadarı ile da Ali Kağan şuanda 16 18 yaşları arasında bir erkek çocuk ve diziye yeni bir oyuncu girmezse Hayalet Ali Kağan çıkabilir.

Çocukluk dizisinde bir de Mahir ve Gülay aşkını destekleyen grup var; zira yıllarca Mahir Gülay’ın peşinden koşmuş ve kendini affettirmek için elinden geleni yapmıştır ancak Gülay hiç bir zaman onu affetmemiştir. Bakalım Ayşegül ile yaşayacağı ilişki Mahir’i Gülay’dan vazgeçirebilecek midir?

Çocukluk dizisinde Hayalet karakterine Batuhan Gelenler hayat vermekte. 1999 İstanbul doğumlu olan Batuhan Gelenler 21 yaşının içinde. İstanbul Üniversitesinde Ses Sanatları bölümü öğrencisidir. Yakışıklı oyuncu Batuhan Gelenler daha önce Vatanım Sensin ve Hakan Muhafız dizilerinde oyunculuk deneyimi yaşamıştır.