Sadakatsiz Neden Yok? Yeni Bölüm Neden Yayınlanmıyor? 26 Ocak

Sadakatsiz 26 Ocak Neden Yok?

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz’e 1 hafta ara verilmesine karar verildi. Kanal D yönetimi Cansu Dere ve Berkay Ateş’in aynı hafta içinde Covid 19 testlerinin pozitif çıkması sonrası Sadakatsiz dizisine ara verilmesine karar verdi. Sadakatsiz dizisinde aslında Cansu Dere’nin hayat verdiği Doktor Asya’nın sahneleri hariç 47 ve 48. bölüm çekimleri tamamlanmıştı; ancak ardı ardına gelen covid vakaları sonrası diziye ara verilmek zorunda kaldı.

Sadakatsiz 47. Bölüm Neden Yayınlanmıyor?

Sadakatsiz dizisinin 47. bölümü normalde 26 ocak 2022 çarşamba akşamı yayınlanacaktı ancak diziye sadece bir hafta ara verildi ve Sadakatsiz dizisi 47. bölümü ile 2 şubat 2022 çarşamba akşamı ekranlarda olacak. sadakatsiz neden yok 26 ocakta covid vakası var

Sadakatsiz 21 Nisan Neden Yok?

Sadakatsiz dizisinde korona virüs paniği devam ediyor. Sadakatsiz dizisinde Haluk karakterine hayat veren Burak Sergen’in nefes almakta zorluk çekmesi sonrası hastaneye kaldırılması ve  covid testinin pozitif çıkması tüm ekibi çok korkutmuştu; zira Burak Sergen’e yapılan tüm testler negatif çıkmış bu nedenle de sete devam edilmişti. Şimdi de Sadakatsiz dizisinde Melis Sezen ve Alp Akar’ın da testleri pozitif çıktı ve iki oyuncu da karantinaya alındı.

Yapımcı Sadakatsiz dizisine Burak Sergen’in hayat verdiği Haluk Güçlü olmadan devam edecekti; ancak diğer oyuncularda da test sonuçlarının pozitif çıkması nedeniyle Sadakatsiz dizisi setine 10 gün ara verildi.

Sadakatsiz dizisinin 27. bölümü ile 21 nisan 2021 de Kanal D ekranlarında olması bekleniyordu ancak bize gelen kulis bilgilerine göre Sadakatsiz dizisi 21 nisan da 1 hafta yayına ara verecek ve 27. bölümü ile 28 nisan da yayında olacak.

Sadakatsiz 2 Aralıkta da Yayınlanmayacak

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz’in 2 aralık çarşamba akşamı yayınlanmayacağı açıklandı. Kanal D yönetimi 2 aralık sabahı yaptığı açıklama da Sadakatsiz’in pandemi nedeniyle 9. bölümü ile 2 aralık 2020 de yayında olamayacağını açıkladı ancak bu açıklamanın arkasında farklı bir durum ortaya çıktı.

Sadakatsiz 9. Bölüm Neden Yok?

Sadakatsiz dizisi 9. bölüm dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt Korona Virüs’e yakalanınca yayından kaldırıldı. Aslında Kanal D’nin elinde 9. bölüm bulunuyor ancak Kanal D bu hafta Sadakatsiz’i yayınlanamama kararı aldı. Yönetmen olmayınca dizi çekilmiyor; en az 10 gün Neslihan Yeşilyurt’un yokluğunda Sadakatsiz’in yayınlanmayacağı anlamına geliyor. Neslihan Yeşilyurt iyileşirse Sadakatsiz  dizisi 11. bölüm çekimlerine devam edilecek; Neslihan Yeşilyurt çalışabilecek duruma gelemezse önümüzde ki haftadan itibaren yardımcı yönetmenler ile yola devam edilecek.

Sadakatsiz Yeni Bölüm Neden Yayınlanmıyor?

Sadakatsiz dizisinde her oyuncu ile bire bir ilgilenen yönetmen Neslihan Yeşilyurt’un Covid 19’a yakalanması yakın temaslı sayılan tüm oyuncuların 15 gün karantinaya alınacağı açıklandı ancak Kanal D yönetimi dizinin yeni bölümlerini biran önce talep ettiği için tüm oyunculara test yapıldı ancak virüsün ilk anlarında test sonucunda yanılmalar olduğu için bir hafta sete ara verildi. Aralık ayının 2. haftası tüm ekibe tekrar test yapılacak ve negatif çıkan oyuncular ve set çalışanları ile Sadakatsiz dizisi çekimlerine devam edilecek. blank

Sadakatsiz 6 Ocak ve 13 Ocak’ta yayınlanmayacak

Sadakatsiz dizisi yıl başı haftasında ekranlara verilecek 2 haftanın ardından 20 ocak 2021 de yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Televizyonlarda yılın ilk haftalarında reklam anlaşmaları yapıldığı için ve oyuncular yıl başı tatile ayrıldıkları için neredeyse tüm diziler bu sezonda 2 hafta yayına ara verecek.

Sadakatsiz Mayıs 2021’de Sezon Finali Yapacak?

Kanal D’nin çok izlenen dizisi Sadakatsiz başarılı bir sezon geçiriyor ilk sezonun ardından kanalın isteği ile Sadakatsiz dizisinin 2. sezonu için de planlamalara başlandı. Sadakatsiz dizisi eğer her şey yolunda giderse mayıs 2021’nin sonuna kadar 1. sezonu ile ekranlara gelecek. Mayıs ayı sonunda sezon finali yapacak ve eylül 2021 de 2. sezonu ile ekranlarda olacak. blank