Terapist Katil Kim? Çetin’in Eşini Kim Öldürdü?

Gain Medya’nın Terapist dizisi sosyal medyanın gündeminden  düşmüyor. İlk haftada 400.000 den fazla kullanıcı tarafından indirilen ve beklediğinin de üzerinde başarı göstere Gain medya en büyük başarısını da Terapist dizisi ile yaşadı. Oyuncu kadrosunda Zeynep Çamcı, Çağdaş Onur Öztürk , Muhammet Uzuner, Murat Kılıç, İlayda Alişan ve Dolunay Soysert gibi usta isimlerin yer aldığı dizi hikayesi ile de dikkat çekiyor. Her ne kadar dizi bir terapi hikayesi olarak tanıtılsa da dizinin arkasında çok önemli bir cinayet soruşturması çıkacak.

Terapist Katil Kim?

Terapist dizisinde 5 kişilik terapi seansını yürüten deneyimli terapist Çetin’in hayatı çok sevdiği eşinin kanser olduğunu öğrenmesi ile bir anda değişir. Kanser çok hızlı ilerlemiştir ve yoğun çalışan Çetin artık eşine bakmak zorundadır bu nedenle de terapi seanslarına bir ara verecektir; ancak bu ara terapiye gelen ve farklı hastalıkları olan beş danışan tarafından çok sert karşılanır ve kimse yeni terapiste tekrar kendini anlatmak istemez ve Çetin’in terapiye devam etmesini ister ancak Çetin her şeye rağmen özel nedenler ile terapiye devam edemeyeceğini söyler.

Çetin tam dosyaları yeni bir terapiste devredecekken eve geldiğinde eşini bıçaklanmış olarak bulur ve eve asılan bir kağıt katilin kim olduğunu göstermektedir. Çetin evde son danışma da aldığı notların olduğu kağıdı alır ve polise bu kağıt ile ilgili bilgi vermez; çünkü polisin bu işi çözmeyeceğinden emindir o yüzden bu katili kendi yöntemleri ile bulacaktır? Peki katil kimdir?

Terapist Çetin’in Eşini Kim Öldürdü?

Terapist dizisinde katil en beklenmeyen kişi çıkacaktır. Terapistte ki gibi bir çok cinayet çözümlemesi olan polisiye roman okudum bu nedenle beklenen kişinin katil çıkmayacağından eminim. Terapist dizisinde en öfkeli kişi Çağdaş Onur Öztürk’ün hayat verdiği Kerem karakteri gibi görünüyor. Başarılı bir cerrah olan Kerem’in öfke kontrolü var. Peki Çetin’in eşini Kerem mi öldürdü? Tabi ki hayır.

Peki bu bir aşk cinayeti olabilir mi? Dizi de İlayda Alişan’ın hayat verdiği Özlem Çetin’e aşık ancak Çetin ona yüz vermiyor. Peki Özlem katil olabilir mi? Tabi ki hayır; Özlem bir karıncayı bile incitemeyecek bir kız. Onun hastalığı cinsel ilişki bağımlılığı.

Bence Terapist dizisinde Çetin’in Eşini Dolunay Soysert’in hayat verdiği Berna karakteri öldürmüştür; Berna’nın neden cinayet işlediği ise daha sonra anlaşılacaktır.