Baba Tahsin Kimdir? Ali İl Nereli Sevgilisi Var Mı?

Show TV’nin Baba dizisi 2. sezonunda kardrounu Ali İl ile güçlendirme kararı aldı. Son olarak Sadakatsiz dizisinde izlediğimiz Ali İl oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş ve Taner Rumeli gibi oyuncuların yer aldığı Baba dizisinde yer alacak ve dizi de zengin bir iş adamı olan Tahsin karakteri ile yer alacak.

Baba Tahsin Kimdir?

Baba Tahsin Kimdir? Baba dizisinde Tahsin 40’lı yaşlarda oldukça zengin ve havalı bir iş adamıdır. Baba dizisinde Tahsin karakterine Ali İl hayat verecektir.

baba dizisinde tahsin karakteri ile Ali İl'in hayat vereceği karakterdir.

Ali İl Kimdir?

Sadakatsiz dizisinde Melih karakterini oynayacak olan Ali il 16 Kasım 1981 İstanbul doğumludur ve 41 yaşıdadır. . Oyunculuk kariyerine Sırlar Dünyası ile başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. 2005 yılında yayınlanan Küçük Kadınlar dizisinde oynadığı Ali karakteri ile ilgi çekmiştir. Çok sayıda dizide rol alan Ali İl son olarak Mucize Doktor, Hizmetçiler, Aşk 101 ve Savaşçı dizilerinde yer almıştır.

Ali İl Hangi Dizilerde Oynadı?

Sırlar Dünyası ile dizi hayatına başlayan Ali il daha sonra Kırık Kanatlar, Ihlamurlar Altında, Küçük Kadınlar, Seni Bana Yazmışlar, Poyraz Karayel, Ver Elini Aşk, Savaşçı, Aşk 101 gibi çok sayıda dizide yer almıştır. Ali İl şu anda Sadakatsiz dizisinde Melih karakterini oynayacaktır.

Ali İl Nereli Kaç Yaşında?

Ali İl 1981 İstanbul doğumludur. Ali İl 40 yaşındadır. Ali İl 1,78 boyunda 74 kg ağırlığındadır. Ali İl Akrep burcudur.

Ali İl Evli Mi Sevgilisi Var Mı?

Ver Elini Aşk dizisinde başrol oynayan Sevda Erginci ile sevgili oldukları biliniyor.blank

Medyapım ve Mednova’nın yapımını üstlendiği Sadakatsiz dizisine yeni bir isim daha dahil oldu. Neslihan Yeşilyurt’un yönetmeni olduğu dizide Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk senaristlik yapıyor. Dizinin başrollerinde Cansu Dere, Can?er Cindoruk ve Melis Sezen yer alıyor.

Dram ve psikolojik gerilim türü diziye yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. Diziye son olarak mucize Doktor dizisinde konuk oyuncu olarak katılan Ali İl dahil oldu. Sadakatsiz dizisinde Ali İl Melih karakterini oynayacak. Ali İl kaç yaşında, nereli, evli mi, hangi dizilerde oynadı gibi sorularınızın cevabı yazımızda.  Sadakatsiz yeni bölümleriyle her çarşamba 20:00 da Kanal D ekranlarında olacak.

Sadakatsiz Melih Kimdir?

Sadakatsiz Melih karakteri başarılı bir komiserdir. Korkusuz bir komiser olan Melih oldukça zeki bir adamdır. Mesleğine sala hıyanet etmeyen Melih Tekirdağ’ın ünlü polislerinden diridir. Hiç bir zaman zenginlere ayrıcalık göstermediği gibi zenginlere de sinir olur. Melih’in kalbi boştur ve ne yazık ki kadınlar konusunda başarılı değildir.