Kardeşlerim Melisa Kimdir? Damlasu İkizoğlu Kimdir? Kaç Yaşında?

Kardeşlerim dizisi mart ayına damgasını vuran dizi oldu. Yayınlanmaya başladığı günden beri sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girmeyi her hafta başaran Kardeşlerim dizisinde de  Damlasu İkizoğlu’nun hayat verdiği Melisa karakteri çok sevildi Damlasu İkizoğlu Kimdir? ve Kardeşlerim Melisa Kimdir?  sorularını cevaplayacağız.

Kardeşlerim Melisa Kimdir?

Kardeşlerim dizisinde Melisa Akif ve Nebehat’in kızıdır. Abisi Doruk’un göz bebeği olan Melisa abisi ile aynı sınıfta eğitim almaktadır. Ne abisine ne annesine ne de babasına asla benzemeyen Melisa melek gibi bir kalbi olan güzeller güzeli bir kızdır. zengin bir aile de yetişmesine rağmen fakirliği asla utanç verici bir şey olarak görmeyen Melisa zenginliğe ve gösterişe de asla önem vermez. Bu nedenle de Ömer veya Kadir’e aşık olacak olan Melisa Ömer’e ve Kadir’e hem abisinden hem de arkadaşlarından farklı olduğunu ispat etmeyi başaracaktır.

Damlasu İkizoğlu Kimdir?

Damla Su İkizoğlu 1998 Antalya doğumludur ve 23 yaşının içindedir. 1.68 cm boyunda olan Damlasu İkizoğlu Renga Güner ajansın oyuncusudur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencisi olan Damlasu İkizoğlu Bi Tiyatro Atölyesinde ve Cihangir Atölyesi oyunculuk eğitimi almıştır. Kardeşlerim dizisinde hayat verdiği Melisa karakteri ile büyük çıkış yakalasa da aslında bu onun ilk deneyimi değildir. Daha önce de Babil dizisinde yer almıştır. Yapı Kredi ve Sprite gibi reklam filmlerinde de yer alan Damlasu İkizoğlu 2015’den beri aktif olarak tiyatro çalışmaları yapmaktadır