Ozan Yiğit Çok Güzel Hareketler 2’den Neden Ayrıldı?

Çok Güzel Hareketler 2 programının 4. sezon hazırlıkları devam ediyor. Çok Güzel Hareketler 2 kadrosu bir yandan yeni gelen oyuncular ile daha da renklenirken bir yandan da programdan gelen ayrılık haberleri izleyiciyi üzüyor. Ozan Yiğit Çok Güzel Hareketler 2’den Neden Ayrıldı?Çok Güzel Hareketler 2’den ayrılan bir diğer oyuncu da Ozan Yiğit oldu. Ozan Yiğit Çok Güzel Hareketler 2’den neden ayrıldığını açıkladı.

Ozan Yiğit Çok Güzel Hareketler 2’den Neden Ayrıldı?

Yakışıklı oyuncu Ozan Yiğit sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama da oyuncu arkadaşları ile vedalaşırken aynı zamanda ekibe teşekkür etti.  Çok Güzel Hareketler 2 programında 3. sezon da ne yazık ki beklenen verim alınamadı; program ilk 3 sezonun en düşük reytinglerini aldı. Bu nedenle de Çok Güzel Hareketler 2 programının 4. sezonunda önemli değişiklikler yapılarak yeni bir yapılanmaya gidilecek ve programın reytingleri arttırılmaya çalışılacak.

Çok Güzel Hareketler 2 de yaşanan ayrılıkların ardı arkası kesilmiyor. Yaşanan ayrılıklarda açıklamalar bazen gerçeği yansıtmıyor.  Çok Güzel Hareketler 2 yapımcısı BKM Film Ozan Yiğit’i yetersiz buldu da mı ayrılmasını istedi; yoksa Ozan Yiğit yeni sezonda yeni bir proje ile mi anlaştı da programdan ayrıldı bu şimdilik bilinemez ama gerçek olan yeni yapılanma nedeni ile Çok Güzel Hareketler 2’den bir çok ayrılığın yaşanacağı yönünde.Ozan Yiğit Çok Güzel Hareketler 2'den Neden Ayrıldı? çünkü 3 sezon bir program için uzun bir süre

Ozan Yiğit Çok Güzel Hareketler 2 de 3 sezondur devam ediyordu; ve ne yazık ki 3 sezondur ekranlarda olmasına rağmen ismini duyuramadı. Bence de Ozan Yiğit’in kariyeri için en yakışıklı ve enerjik döneminde 3 sezon bir programa yeter. Ozan Yiğit ünlü olmak milyonların sevdiği bir oyuncu olmak istiyorsa risk alıp farklı projelerde kendini göstermesi gerekirdi bence de Ozan Yiğit bu nedenle Ozan Yiğit Çok Güzel Hareketler 2’den ayrılma kararı aldı.